Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Στενόμακρα σαν σοκοφρέτα maxi για να πιάνονται εύκολα στις 6+ ιντσες. ΟΚ. Αλλά χωράνε το ίδιο εύκολα στις τσέπες? Άρα, βαθύτερες τσέπες (SIC) και 21:9 αναλογίες το 2018?

Να το θυμηθείτε, θα γυρίσουμε κάποια στιγμή στις 4΄΄. Γιατί όταν δεν θα μπορούν πια να μεγαλώσουν, ...θα μικρύνουν.

• Like 1
Δημοσ.

Υπήρχαν έντονα οι φήμες για το ότι θα προσπεράσει το Τ , και το 6 θα βγει λιγο νωρίτερα για να πιάσει τον ανταγωνισμό... Μέχρι την επίσημη α/νακοινωση περιμένουμε.

Όπως και να έχει ,θεωρώ πως η εταιρία σταδιακά αλλάζει λογική , σε βάρος του κοινού που είχε την πρόθεση να μείνει πιστό.

Υπάρχει πολύς κόσμος που ζητάει OIS , Edge2Edge , και IP67/68.

Το ερώτημα όμως είναι όσοι το ζητάνε , όταν βγεί 1+ με 650ευρώ retail θα το αγοράσουν?? 

Προφανώς και όχι , γιατί θα έχει φτάσει τα samsung και Pixel της συγκεκριμένης χρονιάς.

Καλώς ή κακώς , έχει καταφέρει μέχρι και τώρα μια ωραία σχέση Feature τιμής. Γερή κατασκευή , ωραία core χαρακτηριστικά , και σωστό trade-off για να κρατήσει μαζεμένο το budget. 

Αυτά τα 100-200ευρώ λιγότερα από τις πλήρεις ναυαρχίδες άλλων εταιριών είναι σημαντική διαφορά , πόσο μάλλον όταν ένας χρήστης δεν είναι διατεθημένος να πληρώσει για κάτι που ΔΕΝ θα χρησιμοποιήσει... 

Όποιος είναι σε αυτό το βαθμό εξαρτημένος από την καμερά του κινητού , ξέρει τις επιλογές που έχει και δεν είναι η Oneplus σε αυτές... Όχι οτι είναι κακή , απλά χάνει στα νυχτερινά ( και προφανώς μεγαλύτερα ) exposures , και στο video. 

• Like 5
Δημοσ.

Επειδή οι περισσότεροι προλαλήσαντες καταπιάστηκαν επί το πλείστων με το .... "κοντό τους και το μακρύ τους" θα προσπαθήσω κι εγώ με την σειρά μου να δηλώσω απόλυτα ικανοποιημένος μέχρι στιγμής με το 1+5 6/64 στα 402 Ευρώ. Επόμενη αναβάθμιση όταν θα υπάρχει διπλάσιος τουλάχιστον αποθηκευτικός χώρος, ασύρματη φόρτιση και πιθανότατα μερική αδιαβροχοποίηση.

Καλή μας νύχτα λοιπόν.

• Like 2
Δημοσ.

Και έκανε παιδί το I phone 7+ με το s8+. Έτσι έγινε το υβρίδιο που το ονόμασαν one plus 5 t. Και ζήσαν αυτοί καλά και εμείς με λιγότερα λεφτά ...

• Like 1
Δημοσ.

Δεν έχει σημασία ποιόν αντέγραψαν αλλά που αντέγραψαν ... Η εταιρία δεν έχει δική της σχεδιαστική γραμμή ... Και γενικά βλέπει τι κάνουν οι άλλες και αντιγράφει ... Τυπική κινέζικη εταιρία εκτός ποιότητας κατασκευής που ναι σε πολύ υψηλά επίπεδα (η αλήθεια να λέγετε)

• Like 1
Δημοσ.

Υπήρχαν έντονα οι φήμες για το ότι θα προσπεράσει το Τ , και το 6 θα βγει λιγο νωρίτερα για να πιάσει τον ανταγωνισμό... Μέχρι την επίσημη α/νακοινωση περιμένουμε.

Όπως και να έχει ,θεωρώ πως η εταιρία σταδιακά αλλάζει λογική , σε βάρος του κοινού που είχε την πρόθεση να μείνει πιστό.

Υπάρχει πολύς κόσμος που ζητάει OIS , Edge2Edge , και IP67/68.

Το ερώτημα όμως είναι όσοι το ζητάνε , όταν βγεί 1+ με 650ευρώ retail θα το αγοράσουν?? 

Προφανώς και όχι , γιατί θα έχει φτάσει τα samsung και Pixel της συγκεκριμένης χρονιάς.

Καλώς ή κακώς , έχει καταφέρει μέχρι και τώρα μια ωραία σχέση Feature τιμής. Γερή κατασκευή , ωραία core χαρακτηριστικά , και σωστό trade-off για να κρατήσει μαζεμένο το budget. 

Αυτά τα 100-200ευρώ λιγότερα από τις πλήρεις ναυαρχίδες άλλων εταιριών είναι σημαντική διαφορά , πόσο μάλλον όταν ένας χρήστης δεν είναι διατεθημένος να πληρώσει για κάτι που ΔΕΝ θα χρησιμοποιήσει... 

Όποιος είναι σε αυτό το βαθμό εξαρτημένος από την καμερά του κινητού , ξέρει τις επιλογές που έχει και δεν είναι η Oneplus σε αυτές... Όχι οτι είναι κακή , απλά χάνει στα νυχτερινά ( και προφανώς μεγαλύτερα ) exposures , και στο video. 

Συμφωνώ 99%. "Διαφωνώ" στα bold.

Προσωπικά, έχοντας μπουχτίσει με την εμπειρία χρήσης των Samsung, της σχεδιαστικής αηδίας της HTC με το U11, έχοντας απηυδήσει με την επιλογή αισθητήρων κάμερας των LG, και έχοντας δοκιμάσει OP5 με τα καλύτερα συμπεράσματα, και 650 και 700 τα έδινα αν έπαιρνα ΤΟ ΙΔΙΟ κινητό (OP5) απλά με OIS και στις δυο κάμερες. Fukc 18:9 δε με νοιάζει. Με ενδιαφέρει εμπειρία χρήσης, κάμερα, και ποιότητα κατασκευής που για το OP5 ήταν πολύ ψηλά (όχι μόνο για το price range, γενικώς).

Τα Samsung αγγίζουν αρχικές της τάξης των 900-1000 ευρώ και πέφτουν στο τρίμηνο στα 700-800 αντίστοιχα ( +-30 ευρώ, οκ.) Τα Pixels ξεκινούν και μένου στα 800-900-1000. Τα OnePlus με ότι ξεκινούν μένουν. Οπότε χαλάλι τα 650 on day one για κάτι που θα είναι όσο πλήρες ήταν το OP5 συν OIS/ip68. ;)

• Like 2
Δημοσ.

Η OnePlus βλέπει τι κάνει ο ανταγωνισμός και κάνει το εξής, κρατάει το σασί του iPhone και βάζει οθόνη παρόμοιου μεγέθους με το S8. Αντιγραφή η όχι, κάνει καλή επιλογή στην αναλογία της οθόνης. Τέλος κινέζικο ή όχι κακά τα ψέματα αν αφήσουμε τις κόπιες στην άκρη και την συλλογή δεδομένων, η OnePlus κατά καιρούς έβγαλε συσκευές με ποιοτικά υλικά κατασκευής άσχετα αν έμοιαζαν με τον ανταγωνισμό σε μερικά σημεία.

Δημοσ.

Έχω το oneplus one από το 2014.  Είχε κάπου €380 από Κίνα (το πλήρωσα κοντά €180 γιατί είχα κάποιο κουπόνι).

Σούπερ ευχαριστημένος, όμως είναι καιρός για νέο τηλέφωνο.

Θα ήθελα να πάω σε επόμενο OnePlus όμως με τις τιμές αυτές - που υιοθετούν και άλλες εταιρίες - δεν το αντέχει η τσέπη μου.  Πάνω από €400 ευρώ θεωρώ υπερβολή για κινητό.  Και αυτά πολλά είναι.

Το δικό μου budget βέβαια δεν τους ενδιαφέρει - ούτε την OnePlus, ούτε κάποια άλλη εταιρία.  Βλέπουν ότι τα κέρδη είναι στα ακριβά μοντέλα και όχι στη χαμηλή / μεσαία αγορά που υπάρχει υπερπληθώρα μοντέλων.

Δημοσ.

Έχω το oneplus one από το 2014.  Είχε κάπου €380 από Κίνα (το πλήρωσα κοντά €180 γιατί είχα κάποιο κουπόνι).

Σούπερ ευχαριστημένος, όμως είναι καιρός για νέο τηλέφωνο.

Θα ήθελα να πάω σε επόμενο OnePlus όμως με τις τιμές αυτές - που υιοθετούν και άλλες εταιρίες - δεν το αντέχει η τσέπη μου.  Πάνω από €400 ευρώ θεωρώ υπερβολή για κινητό.  Και αυτά πολλά είναι.

Το δικό μου budget βέβαια δεν τους ενδιαφέρει - ούτε την OnePlus, ούτε κάποια άλλη εταιρία.  Βλέπουν ότι τα κέρδη είναι στα ακριβά μοντέλα και όχι στη χαμηλή / μεσαία αγορά που υπάρχει υπερπληθώρα μοντέλων.

Απόλυτα κατανοητό και σεβαστό, σήμερα παίρνεις το 1+5 στα 423Ευρώ

https://www.gearbest.com/cell-phones/pp_722226.html

και όσο πλησιάζει ο καιρός για να ανακοινωθεί το επόμενο τόσο θα ροκανίζεται η τιμούλα. Φυσικά μετά την ανακοίνωση του επόμενου θα δεις μία πτώση στην τιμή ίσως και κάτω από τα 380 Ευρώ. Αυτά τα ολίγα και εύχομαι να σε βοήθησα.

Δημοσ.
Κάτι μου θυμίζει βρε καλώς το oneplus s8 Τελικά όλοι αντιγράφουν την μαμά σαμσουνγκ

Κάνε μια έρευνα πρώτα και μετά μιλα.. αλλη εταιρία ήταν πρώτη και την αντεγραψε η "μαμα" samsung

Δημοσ.

Ελπίζω να μην παρουσιασουν τετοιο κινητο. Λαθος αναλογια οθονης και ακομα ποιο λαθος η τοποθετηση του fingerprint scanner.

Απο εκει και πέρα, επειδη πολυ κάνατε λογο για OIS. Παιδιά με το συμπάθειο, αλλά εγω απο OIS S7 προερχομαι και με το EIS του OP5 είδα πολυ καλυτερα αποτελεσματα σε σταθεροποιηση εικονας. Αυτό που βλέπω λεω και τιποτα παραπανω.

Δημοσ.

εγω αληθεια δε καταλαβαινω γτ εχετε λυσσαξει ολοι με τις καμερες τοσο εντονα. 2-3 γαμωφωτογραφιες τη μερα τραβατε οι περισσοτεροι για να τις ανεβασετε στο facebook (sic) δεν καλυπτετε τον πολεμο στο Ιρακ ουτε γυρνατε ντοκιμαντερ στο national Geographicse 4k. Ακουγα συνεχως για την πολυ κακη ποιοτητα του Xiaomi Note 4x οσον αφορα την καμερα κτλ. το πηρα παρολαυτα γτ δεν με ενδιαφερει τοσο το θεμα. Περιμενα και γω το αισχος,λοιπον μια χαρα καμερα εχει το κινητο. Θα μπορουσε να ηταν λιγο καλυτερη η ποιοτητα σε συνθηκες ΠΟΛΥ χαμηλου φωτισμου. Αμα θελετε επαγγελματικη ποιοτητα παρτε ενα κινητο να κανετε τη δουλεια σας και παρτε μια καλη καμερα να τη κουβαλατε αλα παλαια στο τσαντακι να ειστε ευχαριστημενοι. Ελεος δλδ που θελει το καθε τσολι 1000 ευρω κινητο για να τραβαει καλες σελφι στα ελληναδικα που δεν εχει καλο φωτισμο! 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...