Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από ότι φαίνεται, η OnePlus πρόκειται να παρουσιάσει σύντομα το OnePlus 5T, το οποίο ακολουθώντας μία σημαντική τάση της εποχής, διαθέτει οθόνη 18:9 με διαγώνιο 6,0 ιντσών.

Σύμφωνα με διαρροές, η ανάλυση της οθόνης θα είναι 1080 x 2160 pixels και θα προστατεύεται από ανθεκτικό Gorilla Glass (2.5D). Είναι επίσης πολύ πιθανό να πρόκειται για οθόνη P-OLED.

Ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων απομακρύνεται σύμφωνα με τα renders που διέρρευσαν και προσαρμόζεται στο πίσω τμήμα της συσκευής, πάνω από το λογότυπο της Κινέζικης εταιρείας και κάτω από την διπλή κύρια κάμερα με το διπλό LED flash.

Σε μία φωτογραφία επίσης που δημοσιοποιήθηκε και δείχνει τη συσκευή στην ιστοσελίδα της OnePlus γίνεται λόγος για “Larger Screen, Same footprint”. Αυτό σημαίνει ότι η νέα συσκευή πρόκειται να διαθέτει μεγαλύτερη οθόνη σε σύγκριση με το OnePlus 5 αλλά το ίδιο, φυσικό αποτύπωμα και επομένως με τις ίδιες διαστάσεις.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Link.png Site: GSMArena

Δημοσ.

Κάτι μου θυμίζει βρε καλώς το oneplus s8 Τελικά όλοι αντιγράφουν την μαμά σαμσουνγκ

Φιλε ιδιο με s8.Έχει οθόνη όπως και το s8.Άκου αντιγραφή να πάνε να βάλουν οθόνη.

• Like 5
Δημοσ.

Κάτι μου θυμίζει βρε καλώς το oneplus s8 Τελικά όλοι αντιγράφουν την μαμά σαμσουνγκ

Τι design να είχε δηλαδή μπροστά? Όλα τα bezeless κινητά το ίδιο design έχουν μπροστά σχεδόν. Το μονο κινητό που τόλμησε για κάτι το διαφορετικό είναι το Essential και το iPhone X. Δεν έχεις περιθώρια να κανεις design μπροστά πλέον με τόσο μικρά bezels.

• Like 1
Δημοσ.

Συγνώμη, αλλά είμαι ο μόνος που η αναλογία αυτή μου φαίνεται εξαιρετικά μακρόστενη, πέραν του ανεκτού?
Βλέπω το κινητό φίλου με αυτές τις αναλογίες και το browsing ή το διάβασμα βιβλίου είναι μια αηδία. Καταρχήν η οθόνη συνολικά είναι μικρότερη από μια 16:9 με τις ίδιες ίντσες.
Δεν καταλαβαίνουμε πως οι εταιρίες μας δουλεύουν?

Δημοσ.

ΒΑΛΤΕ OIS ΣΤΗ Γ@ΜΗΜΕΝΗ ΚΑΜΕΡΑ.

Αϊ σιχτίρ μου το θυμίσατε πάλι.

Τί OIS και κουραφέξαλα ρε τύπε, εγώ θέλω να παίζω τα παιχνίδια να πούμε, είμαι gamer

• Like 1
Δημοσ.

Συγνώμη, αλλά είμαι ο μόνος που η αναλογία αυτή μου φαίνεται εξαιρετικά μακρόστενη, πέραν του ανεκτού?

Βλέπω το κινητό φίλου με αυτές τις αναλογίες και το browsing ή το διάβασμα βιβλίου είναι μια αηδία. Καταρχήν η οθόνη συνολικά είναι μικρότερη από μια 16:9 με τις ίδιες ίντσες.

Αφ' ενός μπράβο σου.

Αφ' ετέρου ΤΟ ΠΟΙΟ; Ούτε σε 16:9 δεν θα τιμωρήσω τα μάτια μου με τέτοιο μαρτύριο φίλε Αλέξανδρε.

Πάντως γενικά συμφωνώ κι εγώ. Όπως το βλέπω, απλώς κερδίζουν χώρο με το έξτρα μάκρος για on screen navbar και την statusbar.

Εμένα στο fb, insta και web μ' αρέσει. Όταν εμφανίζονται οι μπάρες στο Youtube στο πλάι, πάλι, όχι τόσο.

Δημοσ.

Αν στο ίδιο σασί πάει 18:9 δεν νομίζω ότι σε δουλεύουν στην περίπτωση του 5Τ δηλαδή, για τα υπόλοιπα όπως s8 συμφωνώ ως ένα σημείο.

Δημοσ.

Τί OIS και κουραφέξαλα ρε τύπε, εγώ θέλω να παίζω τα παιχνίδια να πούμε, είμαι gamer

σινεμαγκούγκου, μπέικρολς.

• Like 6
Δημοσ.

ΒΑΛΤΕ OIS ΣΤΗ Γ@ΜΗΜΕΝΗ ΚΑΜΕΡΑ.

Αϊ σιχτίρ μου το θυμίσατε πάλι.

Θα είναι ένα καλο upgrade για την κάμερα χωρίς να αλλάξουν την κάμερα. Αλλα κάτι μου λέει δεν θα το κάνουν μπας και χάσουν 10 σέντς ανά κινητό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...