Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψαχνω να αλλάξω μοντεμ γιατί έχει νεκρώσει το WiFi μου...

Πως θα δω τι μοντεμ μου κανει...

Κι αν μπορείτε να μου προτείνεται ένα καλύτεροοο!!

Δημοσ.

υπαρχει sticky θεμα στην κατηγορια adsl routers για αγορα adsl/vdsl router που γραφουν τα παντα.αναλογως τα λεφτα μπροεις να πας σε φτηνα tp link και asus ή σε πιο ακριβα Draytek

• Like 1
Δημοσ.

υπαρχει sticky θεμα στην κατηγορια adsl routers για αγορα adsl/vdsl router που γραφουν τα παντα.αναλογως τα λεφτα μπροεις να πας σε φτηνα tp link και asus ή σε πιο ακριβα Draytek

https://www.skroutz.gr/s/5721306/TP-LINK-TD-W8970B-v1.html#specs

Αυτό ας πούμε ειναι καλό??

Καλη εμβέλεια Wifi?

Δημοσ.

το 8970b ειναι adsl over isdn .το σκετο 8970 ειναι για adsl over pots(annex a)(pstn).ειναι value for money(καποιοι εχουν αναφερει καποια θεματακια με τορρεντ οτι μπουκωνει) αν και με καποια χρηματα παραπανω  μπορεις να πας στο 9980 που ειναι και vdsl για μελλοντικη χρηση και ειναι και dual band

το 585 τι επαθε?firmware update το εχεις κανει?Hard reset? επισης υπαρχουν και τα asus.

απλα καλο ειναι να πας σε καποιο για vdsl αν μπορεις ωστε να το εχεις ετοιμο αν συντομα πας σε vdsl.

αν σου αρεσε το thomson τοτε σιγουρα σε αγγελια παιζει με 10 ευρω να βρεις παλι 585 v8.

δεν ξερω αν εχεις v7 ή v8 τωρα οπως και με τι Firmware ειναι

Δημοσ.

το 8970b ειναι adsl over isdn .το σκετο 8970 ειναι για adsl over pots(annex a)(pstn).ειναι value for money(καποιοι εχουν αναφερει καποια θεματακια με τορρεντ οτι μπουκωνει) αν και με καποια χρηματα παραπανω  μπορεις να πας στο 9980 που ειναι και vdsl για μελλοντικη χρηση και ειναι και dual band

το 585 τι επαθε?firmware update το εχεις κανει?Hard reset? επισης υπαρχουν και τα asus.

απλα καλο ειναι να πας σε καποιο για vdsl αν μπορεις ωστε να το εχεις ετοιμο αν συντομα πας σε vdsl.

αν σου αρεσε το thomson τοτε σιγουρα σε αγγελια παιζει με 10 ευρω να βρεις παλι 585 v8.

δεν ξερω αν εχεις v7 ή v8 τωρα οπως και με τι Firmware ειναι

Ειναι για το 2ο σπίτι..Οποτε vdsl θα αργήσει αρκετά.!!

Τα εκανα ολα..Update reset Ξανα update..Αλλα το wifi του πραγματικα πιανει μονο στο 1 μετρο με αποσυνδέσεις..!!

Οπότε να πάω σε αυτο π ποσταρα?

Δημοσ.

θες το 8970 χωρις το b αν εισαι adsl over pots.επισης μπορεις να δεις και το 8980 που ειναι οπως το 8970 αλλα εχει και 5 ghz band.

αλλιως μετα σε asus  

Asus DSL-N12E

Asus DSL-N14U (το δινει η wind νομιζω σε πιο χαμηλη τιμη)

Δημοσ.

θες το 8970 χωρις το b αν εισαι adsl over pots.επισης μπορεις να δεις και το 8980 που ειναι οπως το 8970 αλλα εχει και 5 ghz band.

αλλιως μετα σε asus  

Asus DSL-N12E

Asus DSL-N14U (το δινει η wind νομιζω σε πιο χαμηλη τιμη)

Οταν λες adsl over pots??Δεν εχω ιδέα για τι πραμα μιλας..

το 8970 παει ακριβα..μαξ μεχρι 35-40 ηθελα να παω..!!Το ίδιο κι Ν14..Οποτε αναμεσα στο 8970 κι στο Ν12..!

Δημοσ.

αν εχεις γραμμη isdn με netmod τοτε θες το 8970b.αν εχεις απλη γραμμη Pstn pots annex a τοτε θες το σκετο 8970.ο οτε και η wind δινουν Isdn περα απο Pots και οι 2 με Netmod.

Δημοσ.

αν εχεις γραμμη isdn με netmod τοτε θες το 8970b.αν εχεις απλη γραμμη Pstn pots annex a τοτε θες το σκετο 8970.ο οτε και η wind δινουν Isdn περα απο Pots και οι 2 με Netmod.

Ωραια....forthnet-nova έχω..Πως βλέπω τι γραμμή έχω????

Σε ευχαριστώ πάρα πολυ για τις κατατοπιστικότατες απαντήσεις σου!

Δημοσ.

αν εχεις Forthnet και εισαι στο ιδιοκτητο τοτε εισαι pstn (annex a) pots αρα θες το 8970 και οχι το 8970b.εχει βγει σε δυο εκδοσεις σε v1 και v3.η v3 ειναι πιο καινουρια αν και καποιοι λενε οτι η V1 παιζει καλυτερα.

Δημοσ.

αν εχεις Forthnet και εισαι στο ιδιοκτητο τοτε εισαι pstn (annex a) pots αρα θες το 8970 και οχι το 8970b.εχει βγει σε δυο εκδοσεις σε v1 και v3.η v3 ειναι πιο καινουρια αν και καποιοι λενε οτι η V1 παιζει καλυτερα.

Τελεια...Το Asus N12 ειναι κι για pstn Κι για isdn οπως γράφει στην περιγραφή τους.!

Στη τιμή διαφέρουν,στο Wifi που με ενδιαφέρει κυριώς ,διαφέρουν αραγε?

Δημοσ.

τα asus συνηθως παιζουν και στα 2 annex .τωρα το asus dsl-n12u και οχι το rt12 που ειναι σκετο ρουτερ εχει 802.11n 300mbps.

το ιδιο εχει και το 8970 της tp link. το v3 που ειναι πιο νεο εχει 2 κεραιες οπως και το asus.

τωρα μικροδιαφορες μπορει να υπαρχουν στο wifi αλλα μικρες. το 8980 απλα ειναι και dual band απλα οι εξωτερικες ειναι 5ghz και οι εσωτερικες 2.4

8980 tp link

Antenna Type
Τρεις αποσπώμενες κεραίες 5GHz 5dBi (RP-SMA)
Δύο ενσωματωμένες κεραίες 2.4GHz 3.5dBi

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...