Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εχω παει την καρτα απο 25/9 στο μαγαζι αρα επισημα κλεισαμε μηνα, αν αρνηθω το πιστωτικο πρεπει να μου δωσουν ολο το ποσο της αγορασμενης καρτας πισω σωστα;

Επιστροφη χρηματων οση γραφει η αποδειξη αγορας.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια εχω παει την καρτα απο 25/9 στο μαγαζι αρα επισημα κλεισαμε μηνα, αν αρνηθω το πιστωτικο πρεπει να μου δωσουν ολο το ποσο της αγορασμενης καρτας πισω σωστα;

Το σωστό είναι αυτό.

Εγώ στην θέση όμως,θα πήγαινα προετοιμασμένος να ακούσω ότι πιο άκυρο υπάρχει.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μου προτεινουν την 560. Νομιζω οτι ειναι τουλάχιστον αδικο οταν ειναι 20% πιο αργη. Μπορώ να αρνηθω και να ζητησω τα λεφτα μου πισω

• Moderators
Δημοσ.

Μου προτεινουν την 560. Νομιζω οτι ειναι τουλάχιστον αδικο οταν ειναι 20% πιο αργη. Μπορώ να αρνηθω και να ζητησω τα λεφτα μου πισω

Αν δεν έχουν ακριβώς ίδια κάρτα πες τους ότι ασκεί το δικαίωμα σου για υπό αναχώρηση από την σύμβαση κοινώς ζητάς όσα λεφτά πληρωσες πίσω

• Like 3
Δημοσ.

RMA σε Άμαζον = 1 εβδομάδα για το πιστωτικό. RMA σε EVGA = 2 εβδομάδες (για αντικατάσταση, με χρόνο διάγνωσης και αποστολής 1 εργάσιμη από την παραλαβή). Α και με 0 μεταφορικά (amazon λόγω πολιτικής, στην EVGA τους το παζάρεψα).

RMA από ελλ. κατάστημα = 1+ μήνα για να σου προτείνουν κάτι υποδεέστερο. Εννοείται ότι δεν δέχεσαι.

• Like 2
Δημοσ.

Θα απαιτησεις ευγενικα την rx-570.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Βλέπει τι τον συμφέρει αν η 570 έχει ίδιες η καλύτερες επιδόσεις τότε μα την ζητήσει μόνο στη περίπτωση που κοστίζει παραπάνω από τα λεφτά που έδωσε, αν είναι φτηνότερη ζητάει τα λεφτά του πίσω

Βλέπει τι τον συμφέρει αν η 570 έχει ίδιες η καλύτερες επιδόσεις τότε μα την ζητήσει μόνο στη περίπτωση που κοστίζει παραπάνω από τα λεφτά που έδωσε, αν είναι φτηνότερη ζητάει τα λεφτά του πίσω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...