Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο μικρός μου δέχτηκε αυτό το δώρο.

Η μπαταρία του drone (όχι από το τηλεχειριστήριο) ποσό κρατάει;

Το δοκίμασε χθες το βράδυ μισή ώρα και άλλη μια ώρα σήμερα και τα λαμπάκια του σταμάτησαν να φέγγουν.

Επαναφορτίζεται ή είμαι για καινουρια ;

Έξω του κουτί γράφει άλλο μοντέλο (όπως θα δείτε στις φωτογραφίες) και μέσα το προϊόν πάνω του γράφει άλλο.

Τι να κανω;

post-158211-0-93578000-1508854993_thumb.jpeg

post-158211-0-90750900-1508855022_thumb.jpeg

post-158211-0-87005500-1508855364_thumb.jpeg

Επεξ/σία από batman_gardiki
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ψαχουλευωντας λίγο παραπάνω, καθώς δεν πρόσεξα όπως έπρεπε το μανιουαλ, βρήκα ότι η μπαταρία επαναφορτίζεται.

Θέλει όμως να ενώσεις τον ειδικό ακροδεκτη της μπαταρίας σε ειδικό usb που παρέχεται χωρίς adapter.

Η μπαταρία γράφει πάνω 3.7V και 600mAh

Οι USB adapters που έχω για τις συσκευές μου έχουν output 5.0V-1.0A (Samsung 5w), 5.1V-2.1A (apple 10w), 5.0V-0.7A (radio usb) ή μπορώ να το κουμπώσω πάνω σε pc/tv.

που είναι καλύτερα να φορτιζω την συγκεκριμένη μπαταρία;

Στον adapter με τα 0.7Α ή δεν πειράζει να το βάζω και στον 2.1 για πιο γρήγορα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

με το ανταπτορακι ειναι μια χαρα  μη τη ζοριζεις

symca ειναι το μοντελο

Επεξ/σία από kostasbm
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

λέω να πάω σε ανταλλακτικές μπαταρίες και βρίσκω αυτές...

https://www.banggood.com/Charsoon-BC-1S05-5-Port-1S-3_7V-0_5A-DC-Li-Po-Battery-Balance-Charger-with-12V-2A-Power-Adapter-p-1139797.html?rmmds=buy

Ξέρει κανείς αν ταιριάζουν ή κάτι καλύτερο;

Δημοσ.

μη μαζευεις πολλα πραγματα  γιατι το ποιο πιθανο σε λιγο θα θελεις κατι ποιο καλο

παρε μια μπαταρια η 2 για εφεδρεια και τιποτα αλλο γιατι αγοραζοντας ψιλολογια διαπιστωνεις οτι καποια στιγμη εχεις χακασει

καποια χρηματα που δεν επρεπε

• Like 1
Δημοσ.

μη μαζευεις πολλα πραγματα  γιατι το ποιο πιθανο σε λιγο θα θελεις κατι ποιο καλο

παρε μια μπαταρια η 2 για εφεδρεια και τιποτα αλλο γιατι αγοραζοντας ψιλολογια διαπιστωνεις οτι καποια στιγμη εχεις χακασει

καποια χρηματα που δεν επρεπε

συμφωνώ μαζί σου αλλά η διάρκεια τους είναι πολύ μικρή και όταν ο μικρός ξενερώνει που έπαιξε μόνο 10-15 λεπτά είναι θέμα.

Και από ότι έψαξα το πολύ μέχρι 15- 20 λεπτά κρατάνε οι πτήσεις των drone με 1 μπαταρία.

Δημοσ.

ναι τοσο κρατανε  αλλα αλλαζουν πολλα (ταχυτητα ,σταθεροτητα ,εμβελεια) ...οταν καποια στιγμη με το καλο του παρεις κατι ποιο καλο θα δεις

σιγα σιγα.............

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...