Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειμαι αναμεσα σε αυτα τα δυο.θελω απλη χρηση email να γραφω κανενα βιντεακι και γενικα απλα πραματα.να επερνα το asus η το samsung?

https://phonegallerystore.gr/tablets/tablet-samsung/samsung-galaxy-tab-a-2016-t580-10.1-wifi-black-eu/

https://www.asus.com/us/2-in-1-PCs/ASUS-Transformer-Mini-T102HA/

ακουω γνωμες!!!!

Δημοσ.

επειδη εχω μια επιταγη και μπορω να διαλεξω ενα απο τα δυο για αυτο εστιασα σε αυτα τα δυο.καλυτερα δεν ειναι να παρω με τα windows τον asus?

Δημοσ.

Γιατί δεν κοιτάς 2in1 tablet? Θα είναι tablet αλλά θα μπορεί να γίνει και laptop.Τσέκαρε για το chuwi hi10 plus.

επειδη εχω μια επιταγη και μπορω να διαλεξω ενα απο τα δυο για αυτο εστιασα σε αυτα τα δυο.καλυτερα δεν ειναι να παρω με τα windows τον asus?

Γιατι, το ASUS τι είναι;; είναι αποσπώμενο το πληκτρολόγιο του, 2in1 επομένως.

Δημοσ.

επειδη με τα widnows που εχει το asus μπορω να κανω περισσοτερα πραματα για αυτο καταληγω στο asus.

εαν δεν σε προβληματίζει η 10αρα οθόνη τότε με λιγότερα λεφτά του asus που έχει μόνο win μπορείς να δεις το chuwi που προτάθηκε (δεδομένου οτι μπορείς να το αγοράσεις απο Ελλάδα με 2 χρόνια εγγύηση)  επειδή είναι dual boot, δηλαδή έχει και windows για δουλειά και συγκεκριμένα προγράμματα αλλά και andoid για τις ώρες διασκέδασης.....εγώ έχω dual boot tablet από όταν πρωτοβγήκαν και βρίσκω τον συνδυασμό win / android πολύ χρήσιμο

• Like 1
Δημοσ.

Πιστεύω θα πρέπει να λάβεις υπόψην και αλλα 2 πράγματα... 1) τι υπολογιστή έχεις τωρα, σταθερό η φορητό, αν σε βολεύει και αν θες αύριο μεθαύριο ν αλλάξεις υπολογιστή και το 2) τι κινητο έχεις τωρα και αν ειναι με μεγάλη οθόνη και σχετικά ισχυρό.

Για να σου δώσω να καταλάβεις έχω εδώ και 4 χρόνια το νότε 2 το οποίο όταν το πήρα είχα ένα Νοκια με πλήκτρα και ραδιόφωνο οποτε η αγορά μου έγινε στοχευμένα ώστε να συνδυάσω κινητο και ταμπλέτ(λόγω οθόνης) και ακόμη και σημερα έχω σχεδόν την άνεση που μου δίνει ένα ταμπλέτ οποτε είμαι καλυμμένη με το κινητο.

Η γνώμη μου ειναι πως το ταμπλέτ ειναι πιο πολυ Ίντερνετ καλοπέραση ενώ με το λαπτοπ θα κανεις και βασικές εργασίες. Αλλα εξαρτάται και απο τον κυρίως υπολογιστή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...