xtonyx Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 καλησπερα στην παρεα! σημερα αγορασα τα razer kraken 7.1 v2 και θα ηθελα να κανω τισ εξεις ερωτησεις. πρωτον τα συνδεσα κατεβασα το synapse κανωντας λογαριασμο και απο το μενου του ηχου τα εβαλα ως προεπιλεγμενη συσκευη αναπαραγωγης! δευτερον θα ηθελα να ρωτησω αν χρειαζεται να κατεβασω το razer surround pro γιατι δεν εχω ξαναχρησημοποιησει το synapse και δεν ξερω αν λειτουργει στο φουλ το προγραμμα με το registry η οχι εννοωντας δεν ξερω αν εχω το pro η το απλο τριτον θα ηθελα να μου πει καποιος τι κανει το soynd normalization στο audio και στο mic Καθως επισης και το ambient noise reduction μιας που ειδη εχω επιλεγμενο το noise cancelation.να πω πως το μικροφωνο μου φενεται καπως υπερευαισθητο οτι πιανει δηλαδη ολους τους θορυβους! επισης τι ειναι το voice clarity στο synapse?
UsualSuspect__ Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δεν ψάχνεις στο youtube; Πιστεύω θα έχει τις απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα σου.
xtonyx Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 κατι εψαξα φιλαρακο ελεγα μηπως χρησιμοποιει κανενας to synapse η kraken και μου τα εξηγουσε στα ελληνικα δεν πολυκαταλαβα απο απαντησεις σε reddit κλπ
UsualSuspect__ Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Θεώρησα πως με τα βίντεο θα τα καταλάβαινες καλύτερα.. Τεσπα, όλο και κάποιος θα βρεθεί να δώσει λύση !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα