Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συμβατοτητα βρε...τα ματια μας πονανε

Συγνωμη φιλε αλλα ειμουν απο κινητο αν δεν ξερεις να απαντησεις στην ερωτηση μου  μπορεις πολυ απλα να την προσπερασης.. ελεος

Δημοσ.

Κι εγω απο κινητο γραφω.αλλα αν ηταν τιποτα αγγλικα θα τα γραφατε σωστα.προσβολη της γλωσσας μας ειναι αυτο το πραγμα.για να μη σχολιασω και τα υπολοιπα ορθογραφικα σου.δεν ηταν αυτο μονο.ολοι γραφουν τη γνωμη τους εδω .αυτο εκανα κι εγω.αν δε σ αρεσει γραφε σωστα οταν ξεκινας θεμα γιατι εκτιθεσαι.ελεος

• Like 3
Δημοσ.

Κι εγω απο κινητο γραφω.αλλα αν ηταν τιποτα αγγλικα θα τα γραφατε σωστα.προσβολη της γλωσσας μας ειναι αυτο το πραγμα.για να μη σχολιασω και τα υπολοιπα ορθογραφικα σου.δεν ηταν αυτο μονο.ολοι γραφουν τη γνωμη τους εδω .αυτο εκανα κι εγω.αν δε σ αρεσει γραφε σωστα οταν ξεκινας θεμα γιατι εκτιθεσαι.ελεος

οκ φιλε θα προσεχω αλλη φορα , μπορεις να με βοηθησεις σε αυτο που ρωταω ? 

Δημοσ.

Παιδι, το θεμα ειναι απο τι αποτελειται το υπολοιπο συστημα σου γιατι υπαρχουν πολλα κενα.. Για κανα ελαφρολαικο  παιχνιδι την θες να υποθεσω....

Ποση μνημη εχεις,τι cpu  εχεις... κτλ ...

Δημοσ.

Η καλυτερες GPU της εποχης που βγηκε το PC σου ειχαν Passmark 1300 ενω η GT1030 εχει  2300. Το bottleneck ειναι αρκετα πιθανο, κοιτα  gaming reviews στο Youtube για περισσοτερα. Αν δεν εχεις υποψιν σου να κρατησεις την συγκεκριμενη GPU στο επομενο upgrade (ισως να ειναι πολυ αργη τοτε) δεν εχει και πολυ νοημα. Εσυ αποφασιζεις.

Δημοσ.

Η καλυτερες GPU της εποχης που βγηκε το PC σου ειχαν Passmark 1300 ενω η GT1030 εχει  2300. Το bottleneck ειναι αρκετα πιθανο, κοιτα  gaming reviews στο Youtube για περισσοτερα. Αν δεν εχεις υποψιν σου να κρατησεις την συγκεκριμενη GPU στο επομενο upgrade (ισως να ειναι πολυ αργη τοτε) δεν εχει και πολυ νοημα. Εσυ αποφασιζεις.

θα δω καμια διαφορα απο αυτην την καρτα που εχω τωρα με αυτο το pc ή το πολυ 2-3 fps παραπανω ?

Δημοσ.

Θα δεις πολυ παραπανω, ειναι 2-2,5 φορες πιο γρηγορη απο αυτη που εχεις.

Δημοσ.

Ότι είπε ο από πάνω + άλλα 4gb ram και έναν ssd και θα είσαι κομπλέ!

ηθελα και γω να εχω 8gb ram ddr2 αλλα εδω περα (http://www.findlaptopdriver.com/msi-0ab8-specs) λεει οτι : Max memory 4gb :(

...Δεν καταλαβαινω ομως αν γραψω το version του bios που ειναι MS7352 1.14  (http://www.findlaptopdriver.com/msi-ms-7352-ver-1-0-motherboard-specifications-20h090712/) θα μου βγαλει οτι υποστηριζει εως 8 gb ???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...