kyanokranos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Καλημέρα, Πρόκειται να αγοράσω το Asus Rog GL553VD-FY009 και έχω το εξής θέμα: το laptop έρχεται με μια κενή Μ.2 NVMe θύρα, στην οποία θέλω ένα προσθέσω έναν SSD. Με ενημέρωσαν, όμως, από την Asus ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει ούτε από εμένα, αλλά ούτε και από το εξουσιοδοτημένο service, για όσο διάστημα η συσκευή είναι εντός εγγύησης. Από κάτι βίντεο που είδα, δεν καταφέρω να διακρίνω αν υπάρχει κάποιο sticker εγγύησης πάνω σε κάποιο μέρος του. Έχει κάποιος προσωπική εμπειρία με τη συγκεκριμένη σειρά; Ευχαριστώ.
forgotten Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 λοιπον αυτο που συμβαινει ειναι οτι σε περιπτωση service μπορει να σου αρνηθουν εγγυηση σε περιπτωση που βρουνε αλλο σκληρο κλπ πανω , ωστοσο δεν υπαρχει καποιο sticker που να φαινεται παραβιαση,οποτε βαζεις τον σκληρο και σε περιπτωση service πριν το στειλεις τον αφαιρεις,ωστοσο απο πικρα πειρα με το support θα σου προτεινα να αποφυγεις την αγορα asus ,προσφατα αντιμετωπισα προβλημα με το λαπτοπ μου το οποιο δεν αναβε μου αλλαξανε φορτιστη και την δευτερη φορα που επαθε το ιδιο με χρεωσανε γιατι λενε οτι αλλαξα λειτουργικο και μπορει να προκαλεσε προβληματα σε bios και αυτο σε λαπτοπ που ειναι πανω απο 1500 ευρωω και θα πρεπε να μην εχει κανενα θεμα....
kyanokranos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Δυστυχώς ή ευτυχώς, το laptop ήταν το μόνο που με κάλυπτε σε αυτά τα χρήματα (~1000€). Ο τεχνικός του καταστήματος, από το οποίο το αγόρασα, μου είπε το ίδιο με αυτό που ανέφερες και εσύ σε περίπτωση service. Όσο για κάποιο sticker, το άνοιξα χθες και δεν είχε πουθενά κάτι. Τώρα για τυχόν προβλήματα, θα δείξει.
Raptorex Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Επειδή με ενδιαφέρει το συγκεκριμμένο μοντέλο για αγορά αμα θες γράψε πρώτες εντυπώσεις.
kyanokranos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Επειδή με ενδιαφέρει το συγκεκριμμένο μοντέλο για αγορά αμα θες γράψε πρώτες εντυπώσεις. Πρώτο και βασικό, για κάποιους, το συγκεκριμένο configuration υποστηρίζει μόνο M.2 SATA III SSD και όχι NVMe. Για το εξωτερικό, δείχνει αρκετά premium, λόγω του αλουμινίου, και το φωτιζόμενο logo είναι αρκετά διακριτικό σε χώρους με φωτισμό. Το πληκτρολόγιο του έχει ωραία αίσθηση, πολύ καλό βύθισμα πλήκτρων και καλές αποστάσεις, Αυτή τη στιγμή έχει μόνο το μηχανικό δίσκο, ο οποίος είναι όπως τον περιμένει κανείς. Δεν έχω φορτώσει βαριά προγράμματα ακόμα, γιατί περιμένω τον SSD. Επίσης, έχει πολύ καλή οθόνη για το μέγεθος του (υπόψιν θέλει κάποια optimizations η integrated GPU για καλύτερο αποτέλεσμα). Από μπαταρία δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα, αλλά, απ'ότι λένε για τη σειρά, δεν έχει φοβερές επιδόσεις. Γενικά φυσιολογικές θερμοκρασίες είτε σε κανονική χρήση είτε κατά τη διάρκεια gaming. Ο ανεμιστήρας είναι αθόρυβος σε απλή χρήση και όταν γίνεται πιο απαιτητική, ο θόρυβος παραμένει σε ικανοποιητικά επίπεδα (αν υπάρχει ομιλία στο δωμάτιο ίσα που ακούγεται). Μέχρι στιγμής ικανοποιημένος με την αγορά. Ό,τι άλλο θες, στείλε ΠΜ. Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2017 από kyanokranos 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα