aissaris Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Αφορά pre order Θα πρέπει να δηλωθεί γαλλική διεύθυνση διαμονής, αλλά η διεύθυνση τιμολόγησης και η πιστωτική κάρτα μπορούν να είναι ελληνικές. https://www.amazon.fr/Nintendo-Super-Mario-Odyssey/dp/B072QW952V/ Στο skroutz ξεκινάει από 52,26, αλλά σε physical copy. https://www.skroutz.gr/s/10822968/Super-Mario-Odyssey-NS.html Ως προς το redemption του digital code δεν υπάρχει πρόβλημα σύμφωνα με όσα έχω διαβάσει, στην χειρότερη περίπτωση θα χρειαστεί να δημιουργηθεί ένα επιπλέον account στο nintendo.fr για την εξαργύρωση, αλλά το παιχνίδι θα μπορεί στη συνέχεια να χρησιμοποιηθεί κανονικά από το ελληνικό account. Μπορεί να αγοραστεί και σε physical μορφή με 51,40. Εδώ η τιμή αυξάνεται λόγω ελληνικού ΦΠΑ και μεταφορικών και πλέον δεν αξίζει η διαφορά τιμής από το skroutz.
ktf Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δεν νομίζω ότι έχει νόημα να συγκρίνεις τιμή digital με physical.
skar1983 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 5ευρω κάτω και για ψηφιακό δεν το θεωρώ προσφορά 1
aissaris Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Για πολλούς, εμού συμπεριλαμβανομένου, το digital είναι προτιμότερο του physical. Γλιτώνεις από το disc/cartridge swapping, δεν έχεις το φόβο της φθοράς/γρατζουνιών/απώλειας και μπορείς να το χρησιμοποιήσεις ταυτόχρονα σε πάνω από ένα devices. Τα μειονεκτήματα είναι η απουσία του (πιθανόν) συλλεκτικού υλικού και η αδυναμία μεταπώλησης, τα οποία για μένα δεν είναι τόσο σημαντικά, για άλλους είναι. Οπότε ας μην απορρίψουμε την προσφορά για υποκειμενικούς λόγους, για κάποιους αξίζει. Αν μάλιστα κάποιος είχε σκοπό να αγοράσει οπωσδήποτε τον τίτλο σε digital (όπως εγώ) η επίσημη (και μοναδική εναλλακτική) τιμή είναι τα 59,99 ευρώ από το nintendo store, οπότε σε αυτή την περίπτωση η έκπτωση είναι ακόμα μεγαλύτερη.
georget35 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Για πολλούς, εμού συμπεριλαμβανομένου, το digital είναι προτιμότερο του physical. Γλιτώνεις από το disc/cartridge swapping, δεν έχεις το φόβο της φθοράς/γρατζουνιών/απώλειας και μπορείς να το χρησιμοποιήσεις ταυτόχρονα σε πάνω από ένα devices. Είσαι σίγουρος ότι γίνετε στο Switch? Έχω την εντύπωση πως όχι.
Damachi Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 φθοράς/γρατζουνιών δεν εχεις στο Switch , και γενικα στη nint$ndo το physical είναι προτιμότερο του digital 1
johnnnnavrozidis Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 αμα το παμε ετσι και στο allkeyshop ξεκιναει απο 34 ευρω το digital
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα