Be inspired Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Καλημέρα στο forum. Έχω μία επιδότηση από cosmote 210 e & θα ήθελα να επιλέξω μία συσκευή μεταξύ των δύο. Ποιά θα επιλέγατε & γιατί.Ευχαριστώ.
Mr V Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 το Nokia λογω ποιοτητας κατασκευης... τα Motorola τεινουν προς τα κινεζοκινητα πλεον...
Be inspired Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα & ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου.
saruman123 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Το Nokia 5 δεν έχει καλή ανάλυση οθόνης. Το G5 έχει καλύτερο αισθητήρα (sony) και 1gb ram παραπάνω.... το Nokia λογω ποιοτητας κατασκευης... τα Motorola τεινουν προς τα κινεζοκινητα πλεον...Όλα Κινέζικα είναι ....
Be inspired Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα & ευχαριστώ για την απάντηση σου. Το moto g5 που φέρνει η cosmote είναι το 2/16. Η camera δέν με ενδιαφέρει. Αξιοπιστία & ταχύτητα είναι αυτά που με ενδιαφέρουν ... . Επίσης ένα προτέρημα του g5 είναι η αφαιρούμενη μπαταρία αλλά από την άλλη στις αναβαθμίσεις πάει χάλια πλέον ... . Δύσκολη επιλογή ... .
saruman123 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Αα δεν το ήξερα νόμιζα ότι έχει το 3αρη Οπότε μάλλον για το Nokia πας
ziaba Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) το Nokia λογω ποιοτητας κατασκευης... τα Motorola τεινουν προς τα κινεζοκινητα πλεον... Ενώ το Νόκια είναι φιλανδικό? TS πάρε το nokia 5 απο μένα Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2017 από ziaba
Be inspired Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα & ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Δέν έχω ακόμα αποφασίσει ποιό θα πάρω, καθώς τις συσκευές τις κρατάω για πολλά χρόνια & θέλω να διαλέξω το καλύτερο μεταξύ αυτών.
Be inspired Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα σε όλους & ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Μάλλον το Nokia 5 θα πάρω. Ήδη είναι διαθέσιμο το 7.1.2 & το security patch Οκτωβρίου ..., οπότε τα πάει καλά & με την υποστήριξη (εώς τώρα). Ευχαριστώ για τον χρόνο σας,
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα