v-k Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Καλημέρα σας Ψάχνω κάποιο πρόγραμμα που να μετατρέπει τον ήχο ενός βίντεο. Είναι πχ το βίντεο στα αγγλικά και έχω σε ηχητικό αρχείο την ελληνική μεταγλώττιση. Θέλω να μετατρέψω το βίντεο να ακούγεται ελληνικά . Ξέρετε κάποιο εύκολο πρόγραμμα; Το βίντεο είναι 31:14 και το ηχητικό επίσης 31 λεπτά και 14 δευτερόλεπτα.
TheELF Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 avidemux Για να βάλεις τον νέο ήχο θα πας στο μενού audio ->main track στο audio source από video θα το κάνεις ένα από τα external,όποιο σε βολεύει, έχει ac3 mp3 και wav ,μετά πας από κάτω στο external file όπου πατάς το open και ψάχνεις για το αρχείο ήχου με τα ελληνικά.Τέλος πας στο μενού save->save video και το αποθηκεύεις βάζοντας και κατάληξη mp4 αφού δεν την βάζει μόνο του. Στην αριστερή πλευρά το κεντρικό παράθυρο του avidemux έχει επιλογές, η τελευταία είναι output format εδώ βάλε mp4 muxer όλα τα άλλα τα αφήνεις όπως είναι.
v-k Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Φίλε μου δυστυχως δεν τα βρισκω αυτα που λες.... <μπορεις να με βοηθησεις με team viewer??
TheELF Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Οκ ήταν για μερικές εκδώσεις πριν οι ονομασίες που είπα,στην έκδοση 2.7 είναι αυτά:select track και το add audio track.
micos000 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δοκίμασε με το mkvtoolnix. Πέτα μέσα το βίντεο, ξετσεκάρισε το audio track και πέτα και το Ελληνικό tr;ack. Σώσε σε mkv και δες αν σου πατάει ο ήχος. btw, πως προέκυψε το wav; Το ρίπαρες από άλλο βίντεο ή το δημιούργησες εσύ; Μια δοκιμή που έκανα στο demux μου φόρτωσε κανονικά ένα wav σαν ήχο. Στο ouptut τι έχεις στο demux;
v-k Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Παιδιά μετέτρεψα το wav σε mp3 και επιτέλους το έκανα!! Σε wav ήταν απο την αρχή το αρχείο<... Σας ευχαριστώ πολύ !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα