Angelo_95 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Γεια σας, ξέρετε κανένα κατάστημα είτε ελληνικό είτε ξένο είτε πωλητή του ebay κτλπ που να πουλάει γνήσιες μπαταρίες για Oneplus One? Έχω αγοράσει μια από το ebay αλλά δεν μου αρέσει και πολύ η συμπεριφορά της. Αρχικά με τον παλιά του που την χρησιμοποιώ 2 χρόνια δεν έχει σχεδόν καμία διαφορά στην αυτονομία και επίσης όταν πάει 15% το κινητό κλείνει.
giorgos147 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Είχα ακριβώς το ίδιο θέμα. Γενικά η μπαταρία που του πέρασα, απ'όσο θυμάμαι έμενε για ώρα στο 100% και μετά έφευγε νερό. Όταν το έκανα reboot, είχα ξανά μπαταρία. Ξανά reboot, ξανά μπαταρία, μέχρι που όντως να μην είχε να δώσει άλλο. Εν τέλει, το παράτησα. Θεωρητικά, δε θα βρεις πουθενά γνήσια μπαταρία. Όλες είναι generic. Κρίμα, γιατί το κινητό κράταγε άψογα, παρά τα χρόνια του στην αγορά. Αν είναι αγορασμένο από την OP, κάνε μία προσπάθεια και επικοινώνησε μαζί τους. Δε νομίζω να βγει κάτι, όμως απ'όσο γνωρίζω έχουν άψογο support.
Angelo_95 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Το κινητό για τα χρόνια του είναι αστέρι και δεν κολλάει πουθενά ακόμα και με 7.1.1.. Είναι 2ο χέρι και ο 1ος το είχε πάρει με τα ticket. Θα κάνω μια προσπάθεια φυσικά, απλά να βρω την απόδειξη. Τώρα που έχω στο τσαντάκι μου και ένα xiaomi 10000mah την έχω κατά βρει, αλλά δεν είναι λύση αυτή.
chios Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 http://dragon-tt.com/xx.aspx?id=3848 αυτό το σαιτ έχει πολύ καλής ποιότητας εξαρτήματα, επίσης δες και στο επίσημο σαιτ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα