Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερ παιδιαα να ρωτησω κατι ισχυει οτι μακροπροθεσμα τα iphone μοντελα(7 plus ,8 plus , x) κολανε λιγοτερο λογω ios απο τα καλα android μακροπροθεσμα(note 8 kai oneplus 5) ισχυειι??Ευχαριστω

Δημοσ.

Να πω ότι οι συσκευές που αναφέρεις έχουν βγει καιρό/χρόνια ή έστω ότι είναι μόνο debate σε λειτουργικό και όχι σε συσκευές να το δεχτώ, αλλά εσύ διάλεξες τα τελευταία μοντέλα.

Τεσπα, όλα είναι θέμα χρήσης. Μπορεί να πάρεις την τελευταία ναυαρχίδα και να την καταφέρεις να κολλάει, μπορεί να πάρεις κινητό και να το έχεις για 3 χρόνια και να μην έχει τίποτα.

Δημοσ.

Απλα εχω διαβασει οτι μακροπροθεσμα το συστημα ios δεν τρωει κοληματα οπως το android για αυτο ρωταω,,,και εβαλα μοντελα αντροιντ τελευταια για αυτο!

Δημοσ.

Απλα εχω διαβασει οτι μακροπροθεσμα το συστημα ios δεν τρωει κοληματα οπως το android για αυτο ρωταω,,,και εβαλα μοντελα αντροιντ τελευταια για αυτο!

Προφανως και ισχυει αυτο γιατι στο android ειναι διαφορετικη η διαχειριση των εφαρμογων και η μαζα παει και παιρνει κατι σαπακια galaxy ή και ακριβοτερα μοντελα που εχουν κακο software τα φορτωνουν τιγκα στην σαβουρα και μετα κλαιγονται για το οτι κολλανε.

Εχω φιλo με OneplusOne το οποιο φυσικα μεχρι και σημερα τρεχει νερο.

Θελει λιγο παραπανω ψαξιμο στο android στο θεμα επιλογης κινητου.

Προφανως και το Oneplus5 δεν θα κολλαει σε βαθος χρονου με 8gb ram.

• Like 2
Δημοσ.

Εγω παντως με το ταπεινο μου G2 του 2013 αγνοω την λεξη κολλημα...Του σκαω και τα τακτικα restart του δεν του περναω οτι μπουρδα να ειναι μεσα και ειναι μια χαρα.Το παν ειναι η χρηση και να μην περιμενεις με συσκευη των 100 καια 200 ευρο να την κρατησεις 5χρονια...

• Like 1
Δημοσ.

+ οτι αν το φορτωνεις 150 εφαρμογες ασχετες που δεν τις δουλευεις τρωνε μπαταρια.

Εγω εχω ακριβως 15 εφαρμογες που λειτουργω σχεδον καθημερινα σε ενα lg g2 που το εχω για δευτερο, και παει σφαιρα.

• Like 1
Δημοσ.

Γιατι εχω διαβασει απο πολλους οτι το ios εχει ποιο ομαλη ροη μακροπροθεσμα...ισως για αυτο πια στο  i phone x εχουν 6πυρηνο επεξεργαστη και 3 ραμ ενω στο Oneplus5 8 ραμ και παλι οριακα θα ειναι με το iphone x.... ισχυει?Τα σπανε τα Oneplus5 αλλα απο καμερα ειναι ακομα πισω..και σε αναλυση οθονης σε σχεση με note 8 και το iphone x ππου θα βγει...ακουω αποψεις!

Δημοσ.

οποιαδηποτε αναλυση οθονης πανω απο 1920x1080 και τα wide του ειναι τσαμπα μπαταρια και λεφτα.Εκτος αν θες να βλεπεις τοσες ταινιες και εισαι τοσος ψυρρας!

Για την καμερα οκ ισως το 1+1 να μην εχει την καλυτερη αλλα κινηται σε πολυ ικανοποιητικα επιπεδα και ειναι πιο φτηνο απο ολα τα παραπανω που ανεφερες.Και σε σχεση με το iphone μιση τιμη...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...