Captainmak Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα,έχω μια κάρτα γραφικών sapphire 6790 και ξαφνικά εκεί που έπαιζα ένα ελαφρύ game μου έγινε άσπρη η οθόνη με κουτάκια. Έκανα επανεκκίνηση και όταν έφτανε στο logo των Windows η οθόνη γινόταν μαύρη. Υπερθέρμανση δεν πιστεύω να έπαθε γιατί έχω πρόγραμμα να κοιτάω θερμοκρασίες. Μπαίνω από safe mode και σβήνω το driver της κάρτας γραφικών και μετά ανοίγει κανονικά με την vga, και μόλις ανοίξει βρίσκει την 6790 και κάνει install..μετά ζητάει επανεκκίνηση και όταν φτάνει στο logo κάνει πάλι τα ίδια. Την δοκίμασα και σε άλλο pc και έκανε τα ίδια και εκεί
Sheogorath Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα, Χάλασε η κάρτα και δεν σηκώνει drivers. Αν θες την φτιάχνεις προσωρινά με πιστολάκι μαλλιών, δες βίντεο. ΟΧΙ ΣΕ ΦΟΥΡΝΟ. 1
Captainmak Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα, Χάλασε η κάρτα και δεν σηκώνει drivers. Αν θες την φτιάχνεις προσωρινά με πιστολάκι μαλλιών, δες βίντεο. ΟΧΙ ΣΕ ΦΟΥΡΝΟ. Παρόλο που δεν δείχνει κάτι ή οθόνη η κάρτα είναι ζεστή
~Palpatin~ Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα, Χάλασε η κάρτα και δεν σηκώνει drivers. Αν θες την φτιάχνεις προσωρινά με πιστολάκι μαλλιών, δες βίντεο. ΟΧΙ ΣΕ ΦΟΥΡΝΟ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα