panoslol34 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Καλησπερα,σημερα καθαριζα τον υπολογιστη μου οπως καθε μηνα για την σκονη και κατι που ειχα παρατηρησει εδω και καιρο ειναι οτι το καλωδιο τροφοδοσιας απο πισω δεν εμπαινε καλά και ακουγοντανε το ρευμα που περναγε ειδικα αν το κουναγες λιγο και προφανως ειναι πολυ επικινδυνο..Μαλιστα καποιες φορες ο υπολογιστης εκλεισε 1 -2 φορες επειδη δεν κουπωνε καλα το καλωδιο στο τροφοδοτικο,ετσι αποφασισα να βαλω το καλωδιο τροφοδοσιας του παλιου μου τροφοδοτικου εντελως αχρησιμοποιητο το καλωδιο.Αυτο που θελω να μαθω ειναι αν θα εχω προβλημα με αυτο το καλωδιο που χρησιμοποιω τωρα και δουλευει μια χαρα και κουπωνει επειδη το καλωδιο που χρησιμοποιω ειναι τροφοδοτικου 500W ενω το τροφοδοτικο μου ειναι 530W. Ευχαριστω Τροφοδοτικο που χρησιμοποιω τωρα 2 μηνων καινουργιο https://www.skroutz.gr/s/3048818/Thermaltake-Smart-SE-530W.html Καλωδιο τροφοδοσιας του παλιου μου τροφοδοτικου που χρησιμοποιω τωρα:ενα Msystems 500W των 25 ευρω που δεν το χρησιμοποιησα καν και πηρα το παραπανω.
panos0100 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Ναι γιατι να εχεις προβλημα; το καλωδιο τροφοδοσιας απ οτι καταλαβα λες αυτο που μπαινει στην πριζα, ολα αυτα ειναι τα ιδια, απο μεσα ομως τα εσωτερικα καλωδια αν ειναι αποσπωμενα καλο ειναι να ειναι τα ιδια του τροφοδοτικου
Fubar.gr Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Κι όμως, δέν είναι όλα αυτά τα καλώδια ίδια. Στο πλάι θα είναι εκτυπωμένη ή ανάγλυφη η διατομή των αγωγών. Το παρακάτω καλώδιο έχει αγωγούς 0.75 τετραγωνικών χιλιοστών, οπότε κάνει για συσκευές χοντρικά μέχρι 1000 Watt. Το πρόβλημα είναι οτι στην αγορά κυκλοφορούν μαιμού τέτοια καλώδια, ειδικά στα κινεζικα προιόντα, τα οποία έχουν πολύ μικρότερη διατομή απο την αναγραφόμενη. Εδώ δείχνει ένα τέτοιο καλώδιο: https://youtu.be/vCRHGr0RfkM?t=1183 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα