Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Έχει εδώ και ένα 6μηνου ασχολούμαι με το youtube(Gaming channel) και πρόσφατα τράβηξα το πρώτο μου vlog. Έχω στην κατοχή μου ένα τρίποδο και ένα μικρόφωνο τύπου συνέντευξης, για πολύ ερασιτεχνικά πράγματα, και κατάλαβα ότι χωρίς gimbal vlog δεν παιζει να ξανακάνω. Κρατούσα όσο πιο σταθερό γινόταν το χέρι μου αλλά και πάλι αρκετά πλάνα είναι κουνημένα. Και πήρα την απόφαση να ψάξω για gimbal. Τι θα προτείνατε εσείς να επιλέξω? 2 axis ή 3 axis? Στο gearbest πχ βρήκα 2 axis με 60 ευρώ. Θα άξιζε ή καλύτερα να δώσω τα διπλάσια για ένα 3 axis? Επίσης δεν θέλω να ξεφύγω και στην τιμή. Θα έδινα μέχρι 100, αντε 120 max.

• Like 1
Δημοσ.

ta 2 axis gimbal καλα ειναι ειναι αλλα αφου θα μπεις στη διαδικασια υπαρχουν 3 axis της fei yu γυρω στα 125 - 130 

μερικα υποστηριζουν και action cameras ...

και μια που ειχα δει παλιοτερα https://www.banggood.com/Zhiyun-Smooth-Q-3-Axis-Brushless-Handheld-Gimbal-For-iPhone-Smartphone-Smart-Phone-Mobile-p-1138589.html?rmmds=buy

υπαρχουν αρκετες εταιρειες αλλες φτηνες αλλες ακριβες

ομως για αγορες απο 3 χωρα θελει προσοχη γιατι υπαρχουν και τελωνεια

Δημοσ.

Γι αυτό το Zhiyun Smooth Q είδα βίντεο και λένε ότι είναι καλό. Είναι στη μισή τιμή από το DJI Osmo Mobile και κάνει αρκετά καλή δουλειά.

Σκέφτομαι επίσης μήπως μπορέσω να βρω κάποιο μεταχειρισμενο μέσα στις αγγελίες του insomnia γιατί κ εγώ φοβάμαι να μην μπλεξω με τελωνείο. Έχει και στο skroutz κάποια που είδα reviews και λένε ότι είναι καλά επίσης.

Δημοσ.

Γι αυτό το Zhiyun Smooth Q είδα βίντεο και λένε ότι είναι καλό. Είναι στη μισή τιμή από το DJI Osmo Mobile και κάνει αρκετά καλή δουλειά.

Σκέφτομαι επίσης μήπως μπορέσω να βρω κάποιο μεταχειρισμενο μέσα στις αγγελίες του insomnia γιατί κ εγώ φοβάμαι να μην μπλεξω με τελωνείο. Έχει και στο skroutz κάποια που είδα reviews και λένε ότι είναι καλά επίσης.

Δες ενα ακομα review του smooth q .

Σε σχεση με το smooth 3, περα απο την υποδεεστερη κατασκευή (αλλα παραμενει καλή) , νομιζω οτι εχει σαν ατου την ατελειωτη μπαταρια (φορτιζει και το κινητο σου) και την εναλλαγη portrait/landscape).

Ειναι απιστευτο value for money.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Επιλεγεις μέθοδο αποστολής: Priority air mail και δεν έχεις τελωνείο

Εδώ να πω ότι το priority air mail είναι το priority direct mail

Αν το δείτε μην τρομάξετε η ίδια αποστολή είναι και όντως δεν έχει τελωνείο

• 5 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...