Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι μια συγκεκριμένη RAM που σε οποιο slot και να την βαλω ανοιγει ο υπολογιστης και κανει μονος του ρεσταρτ μετα απο 10-12 δευτερολεπτα και ξεκλοκαρει το Bios 

ΟΙ Ram που φοραω ειναι Corsair Vengeance 4x4gb 

Τις ειχα αγορασει απο το Insomnia και δεν εχω αποδειξη αλλα ξερω οτι εχουν lifetime εγγυηση πως μπορω να βγαλω ακρη; δεν ξερω καν απο που εχουν αγοραστει

Δημοσ.

Άλλες RAM δοκίμασες για να διαπιστώσεις ότι είναι πράγματι οι RAM το πρόβλημα;

Ή πέρα από αυτό

Δοκίμασες να ανοίξεις το σύστημα σου μόνο με 1 RAM να δεις ποιο είναι αυτό το ντιμάκι το οποίο προκαλεί την ζημιά; Να τις δοκιμάζεις όλες μια μια.

Ή διαφορετικά, δοκίμασες τις RAM σε άλλο σύστημα;

Δεδομένου ότι δεν έχεις απόδειξη δε μπορείς να κάνεις κάτι. Να μιλήσεις με αυτόν που στις πούλησε να σε καθοδηγήσει.

Δημοσ.

Τις RAM τις εχω αρκετο καιρο.... ναι ξερω πια RAM ειναι η χαλασμενη πως μπορω να κινηθώ ρωτάω για αντικατάσταση..

Δημοσ.

Τις RAM τις εχω αρκετο καιρο.... ναι ξερω πια RAM ειναι η χαλασμενη πως μπορω να κινηθώ ρωτάω για αντικατάσταση..

Επικοινώνησε με αυτόν που αγόρασες τις ράμ να σου στείλει μια απόδειξη ή έστω να σου πει από που τις πηρε.

Στείλε ένα μήνυμα σε αυτόν που στις πούλησε. Να σου πει από ποιο μαγαζί τις πήρε. Και απόδειξη να μην έχει, ας σου πει το μαγαζί και το όνομά του. Πάρε ένα τηλέφωνο εκεί, πες είμαι ο τάδε που πήρα τις ραμ αυτές, δώσε και τον σειριακό αριθμό από τις μνήμες σου που γράφουν πάνω. Αυτοί ξέρουν αν είναι από το δικό τους μαγαζί.

Δημοσ.

Βρήκα τελικά και την απόδειξη και το κουτί τους,είναι από το e-shop θα επικοινωνήσω μαζί τους από Δευτέρα,σε αυτές τις περιπτώσεις τι γίνεται στην κάνουν αντικατάσταση;

Δημοσ.

Βρήκα τελικά και την απόδειξη και το κουτί τους,είναι από το e-shop θα επικοινωνήσω μαζί τους από Δευτέρα,σε αυτές τις περιπτώσεις τι γίνεται στην κάνουν αντικατάσταση;

Αν έχει πρόβλημα όντως η μνήμη, στη κάνουν αντικατάσταση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...