Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

i) Το ποσό που διαθέτουμε: 300 έως 400€

ii) Tη χρήση του υπολογιστή: Γενική χρήση, κυρίως Internet ,Youtube, Λίγο Word ,ταινίες ,μουσική ,ελαφρύ gaming ίσως.

iii) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιηθούν: Όχι

iv) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθεί οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε? Υπάρχει πιθανότητα για μελλοντική αγορά άλλης? Υπάρχει οθόνη-tv LG 24" 1366x768',προς το παρόν θα χρησιμοποιηθεί αυτή αλλά φυσικά αργότερα θα πάμε σε full hd

http://www.e-shop.gr/othoni-lg-24mt45d-pz-236-led-monitor-tv-black-p-PER.169992

v) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθούν και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Όχι

vi) Το Hardware-περιφερειακά-οθόνη που θέλουμε να αγοράσουμε, θέλουμε να είναι από ένα κατάστημα (διευκρινίστε ποιο) ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Και από διαφορετικά καταστήματα δεν έχω πρόβλημα. Μυτιλήνη και μάλλον eshop βολεύει

vii) Επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα (στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Προτιμώ να συναρμολογηθεί από το κατάστημα και στην συνέχεια να το σουλουπώσω εγώ, αλλά δεν με χαλάει και να το στήσω εγώ στην λογική να αγοράζω parts σε προσφορές με ορίζοντα 2-3 μήνες για το τελικό build.

viii) Επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα? Αν ναι ποιο? Όχι Υπάρχουν Windows 10

ix) Στο νέο σύστημα θα γίνουν πιθανές μελλοντικές αναβαθμίσεις στο Hardware? Αν ναι, υπάρχει πιθανότητα για διπλές κάρτες γραφικών (sli/crossfire)? Θα γίνουν αναβαθμίσεις σταδιακά ανάλογα με τις ανάγκες και για να κρατηθεί το σύστημα σε αξιοπρεπή κατάσταση και όχι δεν μας ενδιαφέρουν πολλαπλές vga

x) Θα γίνει oc στο CPU (επεξεργαστής)? Αν ναι σε τί μέγεθος? (μικρό, μεσαίο, μεγάλο) -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού, μητρικής και φυσικά κατάλληλης ψύκτρας  Όχι

xi) Θα γίνει oc στη GPU (κάρτα γραφικών)? Αν ναι θα γίνει με πείραγμα της τάσης για stability (μεγάλο oc) ή απλά θα ανεβάσετε λίγο τις συχνότητες με stock voltage? -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού Όχι

xii) Αναφέρετε αν θα χρησιμοποιήσετε ή όχι κάποιο κομμάτι Hardware από άλλο/παλιό σύστημα: Υπάρχει ssd samsung evo 850 128gb και θα μπει και ένας μηχανικός δίσκος samsung 1tb 2,5"

Θα ήθελα να φτιαχτεί με την λογική της αντοχής στον χρόνο και της επεκτασιμότητας και έχω μια προτίμηση σε amd cpu αλλά είμαι ανοιχτός σε προτάσεις,το σύστημα θα χρησιμοποιηθεί από την κόρη μου που είναι 10 χρονών 

ουσιαστικά θέλω κουτί ,cpu ,mobo ,ram 8gb και να προστεθούν αργότερα ντιμάκια όταν χρειαστεί ,vga ,psu

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι, βγαίνει-αλλά με τα μεταφορικά για Λέσβο υπολόγισε +20€. 

Σύνθεση με ryzen λοιπόν, από quickshop.gr, που βρίσκεται στην Αθήνα και κάνουν συναρμολόγηση εάν τους το ζητήσεις.

post-233997-0-22046600-1508792358_thumb.png

Δημοσ.

κατ αρχην ευχαριστω για τον χρονο που διεθεσες 

λοιπον μ αρεσει η συνθεση σου με τον ryzen k θα κινηθω ετσι

οι μνημες δεν υπάρχουν πλεον απο οτι ειδα 

κ θα ηθελα κουτι που να μπορεσει να χρησιμοποιηθει κ σε επομενο pc

μαλλον θα ψαχτω με ξεχωριστες παραγγελιες στα parts κ στησιμο απο εμενα

Δημοσ.

Οι μνήμες υπάρχουν κανονικά ακόμη : http://www.quickshop.gr/ProductDetails.aspx?product=98259A3F-153A-4BE6-8160-954FE6E2E577

Το κουτί μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε επόμενο pc, γιατί όχι;

Γιατί να ψαχτείς για ξεχωριστές παραγγελίες; Το quickshop είναι από τα φθηνότερα καταστήματα έτσι κι αλλιώς σχεδόν σε όλα τα κομμάτια. Δεν υπάρχει λόγος να μπλέξεις με δεύτερο-τρίτο μαγαζί αφού δεν θα υπάρχει οικονομικό όφελος.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι, βγαίνει-αλλά με τα μεταφορικά για Λέσβο υπολόγισε +20€.

Σύνθεση με ryzen λοιπόν, από quickshop.gr, που βρίσκεται στην Αθήνα και κάνουν συναρμολόγηση εάν τους το ζητήσεις.

Αν μπορεί ας δώσει κάτι παραπάνω για μια

Rx 550 2gb ddr5

Ή

Μια rx 460/560 2gb ddr5

Ώστε να παίζει και κανένα παιχνιδακι

Δημοσ.

Αν μπορεί ας δώσει κάτι παραπάνω για μια

Rx 550 2gb ddr5

Ή

Μια rx 460/560 2gb ddr5

Ώστε να παίζει και κανένα παιχνιδακι

παιζει κατι παιχνδακια web μωρε , θα της παρω τωρα μια απλη κ αν χρειαστει αργοτερα καλυτερη το κοιταω

ακυρο βαζουμε κ την rx 550 να ξεμπλεκουμε

ευχαριστω

edit χωρις να ξερω απο vga μηπως ειναι χειροτερη?

https://www.youtube.com/watch?v=5zS5qQrvnJA

Δημοσ.

Είναι games που η μια είναι καλύτερη και games που ειναι καλύτερη η άλλη.

Απλά τα 64bit vs 128bit στο memory interface  μου κάνουν κάπως στην gtx1030. 

Δημοσ.

Τώρα που το έψαξα καλύτερα δεν ξέρω αν τα 25 € διαφορά δικαιολογούνται. Μία η άλλη είναι όσον αφορά στις επιδόσεις...

Άν είναι να ανέβεις λίγο, πήγαινε εδώ : http://www.quickshop.gr/ProductDetails.aspx?product=903D1F45-88EC-4BDC-BC9B-789D737AD80B

Απ' την άλλη δεν ξέρω αν αξίζει, έχει να κάνει και τι εννοείς εσύ ελαφρύ gaming...

Δημοσ.

παιδια μιλαμε για κοριτσι 10 χρονων που δεν ασχολειται ιδιαιτερα ,απλα θα δει κανα youtube κ θα παιξει κατι web παιχνιδια, θα ψαξει στο internet ,θα γραψει κανα word κ θα ακουσει μουσικη

το monitor προς το παρον ειναι 1366χ768

να παρω την 1030 κ αν αρχισει να παιζει μετα να της παρω μια καλυτερη vga κ monitor φυσικα?

Δημοσ.

παιδια μιλαμε για κοριτσι 10 χρονων που δεν ασχολειται ιδιαιτερα ,απλα θα δει κανα youtube κ θα παιξει κατι web παιχνιδια, θα ψαξει στο internet ,θα γραψει κανα word κ θα ακουσει μουσικη

το monitor προς το παρον ειναι 1366χ768

να παρω την 1030 κ αν αρχισει να παιζει μετα να της παρω μια καλυτερη vga κ monitor φυσικα?

Αν μιλάμε για κορίτσι 10 ετών, 

βάλε μια ASROCK A320M που κοστίζει 52€ για μητρική

Και βάλε μια RX 560 για κάρτα .

Μισό, επανέρχομαι με πρόταση συγκεκριμένη.

Δημοσ.

πειτε κ κανενα φουρφουρι 120αρι να μπει μπροστα να σπρωχνει αερα μεσα

επισης κανα κουτακι με φιλτρα ρε παιδια κ ας ειναι λιγο πιο ακριβο

Δημοσ.

Ορίστε η σύνθεση 

από το mgmanager στο κέντρο της αθήνας. 

Το κουτί είναι το 

AC05879_15.jpg

imagen_ml1_3259.jpg

παίρνει ανειστήρες αλλά δεν σου χρειάζονται παραπάνω.

To σύστημα είναι πολύ κρύο. 

product-section-03-2.png

2WchvWb.jpg

Αν μπορείς βάλε μνήμη από αλλού, την 

https://www.skroutz.gr/s/9332844/Crucial-Ballistix-Tactical-8GB-DDR4-3000MHz-BLT8G4D30AETA.html

Υπάρχει και η SAPPHIRE RX 460 2GB DDR5 στα 117€ αν θες να γλυτώσεις ένα 8€ . Είναι ελάχιστα πιο αδύναμη από την 560.

https://www.mgmanager.gr/71-pci-express#/chipset-amd_rx_460

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...