Προς το περιεχόμενο

Εξαπατηση

Mr.Perfect

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ας προσεχες τυπε..

σαρέσει βλέπω το "τυπε" τύπε :P

Δεν νομίζω να βρεθεί κάποια λύση με τον πωλητή οπότε θα πρέπει μάλλον να τα ξεχάσω

καλά και εσύ τιποτα δεν κοίταξες; ουτε τα χαρτιά του κτεο; γουρούνι στο σακί... σοκολατάκια νόμιζες ότι αγοράζεις;

• Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδιά το μηχανακι δουλεύει αλλά όλα μέσα στο μοτέρ είναι χαλια.Οταν το αγόρασα το δοκίμασα αλλά δεν γνώριζα ότι χάλια μοτερικα πίστευα πως δεν θα ήταν μια χαρά γιατί υποτίθεται πως ήταν ανκατασκευασμενο. Όσο αφορά για τα χαρτιά του ΚΤΕΟ μου τα έδωσε αφού πρώτα έγινε η μεταβίβαση αλλά και τότε δεν τα πρόσεξα

Παιδιά το μηχανακι δουλεύει αλλά όλα μέσα στο μοτέρ είναι χαλια.Οταν το αγόρασα το δοκίμασα αλλά δεν γνώριζα ότι χάλια μοτερικα πίστευα πως δεν θα ήταν μια χαρά γιατί υποτίθεται πως ήταν ανκατασκευασμενο. Όσο αφορά για τα χαρτιά του ΚΤΕΟ μου τα έδωσε αφού πρώτα έγινε η μεταβίβαση αλλά και τότε δεν τα πρόσεξα

ε ωραια και τι θες να γινει τωρα? πληρωσες και εμαθες το μαθημα σου, οταν αγοραζουμε κατι πρωτα το ελεγχουμε και μετα το πληρωνουμε. Ειδικα κατι μεταχειρισμενο.

Απο κει και περα το αν θα το φτιαξεις η θα το πεταξεις δικο σου θεμα ειναι, εμεις τι να σου πουμε? Που να ξερω εγω τι εινα αυτο που πηρες και τι μπορεις να παρεις με το κοστος επισκευης του.

• Like 1

Λυστε μου μια απορια..
Το κτεο το εβγαλε 70% κατεστραμενο και ο μαστορας ειπε οτι ολα θελουν αλλαγμα.

Ενα τετοιο μηχανακι εστω και εξωτερικα να ειναι ολο αλλαγμενο θα ακουγεται στη λειτουργια του.

Δε θα παιρνει μπροστα ευκολα,θα κοπαναει ολο το μοτερ,θα σβηνει καθε τρεις και λιγο και θα βγαζει πισω πιο πολυ καπνο και απο διχρονο.Και ασχετος θα το εβλεπε οτι εχει προβλημα.

Δεν προσεξες τιποτε απο ολα αυτα?

• Like 3

Κρίμα φιλε. Προσπάθησε να ηρεμήσεις, ότι έγινε έγινε και απλά κατσε και σκέψου τα δικά σου λάθη στη διαδικασία και προσπάθησε τα συμπεράσματα να τα γενικεύσεις και σε άλλα πράγματα. Ειδες κατι σε καλή τιμη ενθουσιάστηκες και έδρασες επιπόλαια. Δυτυχώς ο κόσμος είναι γεμάτος με πονηρους και όσο τα οικονομικά δυσκολεύουν πονηρεύουν και αυτοί που παλιά δεν ήταν έτσι. Το χρήμα πάνω απο όλα. Σε τέτοια εποχή ζούμε, αυτή μας εχουν επιβάλει και στη τελική αυτή διαλέγουμε έστω και ασυνείδητα.

• Like 2

Εγώ απο αυτά που διαβάζω νομίζω οτι πρόκειται περι τρολ post...
Τα ερωτήματα μου είναι τα εξης:
1)τι εννοεις το κτεο το έβγαλε 70% κατεστραμένο? κάνει μηχανικό έλεγχο το κτέο?
2)τι σημαίνει "ο μάστορας τα βρήκε σχεδόν όλα τα πράγματα μέσα στο μοτερ κατεστραμμένα"? καταλαβαίνω οτι δεν έχεις ιδέα απο μηχανικά αλλά αποκλείεται μηχανικός να σου είπε κάτι τέτοιο καθότι δεν γίνεται κιόλας. Τα 500ε που σου έβγαλε κουστούμι ο μηχανικός δεν υπάρχει περίπτωση να καλύπτουν καμία πολύ σοβαρή βλάβη μιας μηχανής (μιλάμε για μηχανή ή για παπάκι??).

• Like 4

Δεν υπάρχει περίπτωση να βγάλεις άκρη, δυστυχώς την πάτησες και πρέπει να το εμπεδώσεις αυτό.

Στην υποθετική περίπτωση που έκανες νομικές ενέργειες, πρέπει να αποδείξεις οτι το πρόβλημα υπήρχε από πριν και δεν το προκάλεσες εσύ μεταγενέστερα (που έτσι θα ισχυριστεί σιγουρότατα ο πρώην κάτοχος). Aka, εμπειρογνώμονας/πραγματογνώμονας να εκτιμήσει το χρονικό διάστημα στο οποίο προκλήθηκαν οι φθορές στα στοιχεία της μηχανής, πολλά λεφτά για εργαστηριακούς ελέγχους και σε δικηγόρο για 800ευρώ. Δεν αξίζει.

Επίσης πάλι καλά που δεν προκλήθηκε ατύχημα αφού σου λέει ο μάστορας οτι είναι χάλια το μοτέρ.

Εεεεεμ , μήπως να το πήγαινες εσύ ή ακόμα καλύτερα κάποιος φίλος σου που ξέρει 5 πράγματα και σε άλλον μάστορα ;;

Μπορεί να μυρίστηκε άσχετο με το αντικείμενο ο άνθρωπος και να είπε να βγάλει τον ΕΦΚΑ του μήνα :P

Ίσως να μην κοστίζει τόσο η ζημιά

Φίλε μου δυστυχώς η ζωή είναι σκληρή , αδυσώπητη μπορώ να πω.

Παλιά μπορεί να υπήρχε και κάποια αλληλεγγύη σήμερα ισχύει αυτό που λέει "ο θάνατός σου η ζωή μου"

Από αυτά που γράφεις πρέπει να είσαι ανίδεος από μηχανές και πιθανώς ήταν η πρώτη σου.

Για να τον κυνηγήσεις νομικά και να έχεις πιθανότητες να κερδίσεις πρέπει να έχεις και κάποια αποδεικτικά

στοιχεία να στηριχτείς π.χ. μάρτυρες ότι η μηχανή είναι σε άριστη λειτουργική κατάσταση.Μήπως είχε βάλει

και κάπου αγγελία και έγραφε ότι είναι σε άριστη ή τέλεια κατάσταση που γράφουν μερικοί και κάποιοι 

απονήρευτοι τους πιστεύουν;;;

Είναι ένα καλό στοιχείο για το δικαστήριο αφού έχεις και το χαρτί του κτεο που λέει άλλα.

Από την άλλη να σκεφτείς αντέχεις μία νομική διαδικασία όταν η τιμή ενός δικηγόρου και για την πιο απλή

υπόθεση ξεκινάει από 400-500 ευρώ(όσο θέλεις να φτιάξεις τη μηχανή);;;;

Το πιο πιθανό όχι το οποίο ισχύει και για τους περισσσότερους.

Άρα τι κάνουμε.Αυτό που είπε και κάποιος συμφουρμίτης το θεωρώ και πιο σωστό.Βρες κάποιο φίλο σου να

ξέρει από μηχανάκια πηγαίνετε και σε ένα άλλο μάστορα και δες αν μπορείς με μία πιο λογική να το μαζέψεις

και να σκέφτεσαι ότι στη ζωή υπάρχουν πολύ χειρότερα από το να χάσεις 400-500 ευρώ. :)

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ουδεν λαθος αναγνωριζεται μετα απο την απομακρυνση απο το ταμειο !!!

Αγορασες μηχανακι χωρις να το δει μηχανικος ?

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Like 1

Εξαπατηση δεν ειναι, βλακεια σου ειναι που δεν πηγες το μηχανακι σε δικο σου/ουδετερο συνεργειο να το ελενξεις πριν σκασεις το χρημα, ως ειθισται.

Αυτο τιποτε αλλο.

Η εξαπάτηση του ενός προϋποθέτει τη βλακεία κάποιου άλλου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...