Προς το περιεχόμενο

Εξαπατηση

Mr.Perfect

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά χρειάζομαι την βοήθεια σας πριν λίγο καιρό αγόρασα ένα μηχανακι 800 ευρό το οποίο υποτίθεται πως ήταν ανκατασκευασμενο και είχαν αλλαχτεί τα πάντα στο μοτέρ.Αφου το αγόρασα μετά από λίγο καιρό το πήγα στο μάστορα γιατί ήθελε κάποια σημαζεματα αλλά και για να το κάνει έναν έλεγχο.Τελος πάντον έλεγξε το μηχανακι και βρήκε πως υπάρχει μεγάλο πρόβλημα και πως σχεδόν όλα τα πράγματα στο μοτέρ ήταν κατεστραμένα και πως η ζημιά θα έβγαινε πάνω από 500 ευρώ.Αφου μου είπε για την ζημιά αποφάσισα να πάρω αυτόν που μου το πούλησε για να του πω έτσι και έτσι με το μηχανακι και να μου επιστρέψει τουλάχιστον 500-600 ευρώ και να του δώσω πίσω το μηχανακι εκείνος όμως δεν ήθελε να συμβιβαστεί και έτσι αποφάσισα να κινηθώ νομικά πιστεύεται πως υπάρχει πιθανότητα να χάσω;.

ΥΓ Επίσης ξέχασα να αναφέρω πως τα χαρτιά του ΚΤΕΟ έλεγαν πως το μηχανακι είναι 70% κατεστραμένο τα οποία όμως αυτά χαρτιά τα έδωσε αφού πρώτα έγινε η μεταβίβασει.

Επεξ/σία από Mr.Perfect
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδιά χρειάζομαι την βοήθεια σας πριν λίγο καιρό αγόρασα ένα μηχανακι 800 ευρό το οποίο υποτίθεται πως ήταν ανκατασκευασμενο και είχαν αλλαχτεί τα πάντα στο μοτέρ.Αφου το αγόρασα μετά από λίγο καιρό το πήγα στο μάστορα γιατί ήθελε κάποια σημαζεματα αλλά και για να το κάνει έναν έλεγχο.Τελος πάντον έλεγξε το μηχανακι και βρήκε πως υπάρχει μεγάλο πρόβλημα και πως σχεδόν όλα τα πράγματα στο μοτέρ ήταν κατεστραμένα και πως η ζημιά θα έβγαινε πάνω από 500 ευρώ.Αφου μου είπε για την ζημιά αποφάσισα να πάρω αυτόν που μου το πούλησε για να του πω έτσι και έτσι με το μηχανακι και να μου επιστρέψει τουλάχιστον 500-600 ευρώ και να του δώσω πίσω το μηχανακι εκείνος όμως δεν ήθελε να συμβιβαστεί και έτσι αποφάσισα να κινηθώ νομικά πιστεύεται πως υπάρχει πιθανότητα να χάσω;.

ΥΓ Επίσης ξέχασα να αναφέρω πως τα χαρτιά του ΚΤΕΟ έλεγαν πως το μηχανακι είναι 70% κατεστραμένο τα οποία όμως αυτά χαρτιά τα έδωσε αφού πρώτα έγινε η μεταβίβασει.

Δεν υπαρχει περιπτωση να κερδισεις κατι.

• Like 6

Εξαπατηση δεν ειναι, βλακεια σου ειναι που δεν πηγες το μηχανακι σε δικο σου/ουδετερο συνεργειο να το ελενξεις πριν σκασεις το χρημα, ως ειθισται.

Αυτο τιποτε αλλο.

• Like 15

Νομικα δε σε καλυπτει κατι,εγινε η μεταβιβαση και τελος.

Εαν βρεις καποια μεση λυση με τον πωλητη για να χασεις οσο το δυνατον λιγοτερα χρηματα τοτε θα πεις και ευχαριστω.

• Like 1

Ποιος αγοραζει μεταχειρησμενο οχημα χωρις να το παει σε ανθρωπο που τον εμπιστευεται πρωτα?Εδω εναν σκληρο των 40 ευρο αγοραζεις και το δοκιμαζεις στο PC αν bootαρει

• Like 3

το παθημα να σου γινει μαθημα φιλε. Ολοι μας την πατησαμε καποτε και καποιοι ακομα την παταμε! Κανε του μηνυση δεν εχεις να χασεις κατι απλα τσαμπα η ταλαιπωρια, ο χρονος που θα περιμενεις, οι δικηγοροι, τα χρηματα για παραβολα κλπ κλπ.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...