IGITIHI Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2004 Παίζω το Baldur's Gate σε WinXP και έχω εγκαταστήσει και το expansion Tales of the Sword Coast. Αντιμετωπίζω το εξής προβλημα: σε αρκετές περιοχές εμφανίζονται NPC οι οποίοι (σύμφωνα με διάφορα walkthroughs) θα έπρεπε να μου μιλήσουν ή να κάνουν κάποια ενέργεια αλλά αντιθέτως αν τους μιλήσω εγώ δεν παίρνω απάντηση ενώ το tooltip που εμφανίζεται αν αφήσω τον cursor πάνω τους είναι κενό. Στην αρχή σκέφτηκα ότι κάτι πήγε στραβά στο installation αλλά έκανα uninstall και ξανά install και δεν λύθηκε το πρόβλημα. Μήπως ξέρετε τι φταίει και πώς να το διορθώσω;
Hacker God Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2004 Sinithos kati tetoio ginetai otan den exeis kanei kati pio mprosta sto paixnidi,p.x na min milises se kapoion xaraktira, na min ekanes kati pou tha eprepe k.t.l.An exeis kapoio save prin sou symbei auto, kane load kai prospathise na kaneis ta panta.An thimamai sosta pantos apo to paixnidi pou exo kairo na to paixo,sinithos sou dinetai h dynatotita na proxoriseis xoris na prepei na sou milisoun oi NPC
IGITIHI Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2004 Σύμφωνώ με ό,τι λες αλλά το πρόβλημα δεν είναι ότι δεν μπορώ να προχωρήσω. Ξέρω ότι αυτοί οι NPCs που έχουν πρόβλήμα δεν είναι σημαντικοί για την εξέλιξη της ιστορίας αλλά βοηθούν στην ατμόσφαιρα. Δεν πρόκειται για NPCs που θα μιλήσουν αργότερα γαιτί παλιότερα όταν έπαιζα θυμάμαι ότι μιλούσαν κανονικά. Ευχαριστώ πάντως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.