dj chris Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 καλησπερα σας παιδια..εχω στην κατοχη μου ενα macbook pro mid 2012 και θελω να τρεχω την εφαρμογη της Altera το Max+ Plus ii !!! Εψαξα κ απ οσο ειδα δε διατειθεται για mac !! μπορω να το κανω καπως να τρεχει .?? οσο το κοιταξα κ μονος μ βρηκα μια εφαρμοφη το virtual box ...τι προτεινετε εσεις κ φυσικα τί ειναι καλυτερο.?? σας ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Το Virtual Box ειναι μια καλη μεν λυση , αλλα θα σου επιβαρυνει παρα πολυ το μακ... , ειναι απο τα πολυ βαρια προγραμματα.. κατι ειχα ακουσει για το Wine . Τσέκαρε το και δες μηπως βγαλεις ακρη απο κει.. Αλλιως εχει και μεσα στις επιλογες (LaunchMenu) του macbook ενα "Βοηθός Boot Camp" αν δε κανω λαθος , που σου επιτρεπει να δεσμευσεις καποιους γιγαντες απο το σκληρο δισκο , για να το χρησιμοποιεις για εφαρμογες windows.. Να σου πω την αληθεια , ενω εξυπηρετει και εμενα πολυ , δε το χω κανει , γιατι φοβαμαι μη γινει καμια βλακεια και χασω και τα αρχεια που εχω.. Μια καλη ιδεα θα ητανε Windows Live USB αλλα απ'οτι ξερω δεν υπαρχει κατι τετοιο (Αν υπαρχει , ας το πει καποιος συνφορουμιτης , θα μου δωσει μεγαλη χαρα ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dj chris Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Μμ κατάλαβα τι λες !!! Θ τ ψαξω κ θ ενημερώσω γ οτι βρω ! Σε ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Τα virtual machines δεσμεύουν πόρους και δύναμη. Συγκεκριμένα ram και cpu usage. Δεν είναι το σο τραγικά τα πράγματα αν το μηχάνημα σου έχει τουλάχιστον 8gb ram. Η λύση με το boot camp είναι η καλύτερη φτάνει να έχεις ελεύθερο χώρο αλλά θα δουλεύεις μόνο σε windows ή μόνο mac. Αντίστοιχα του wine είναι το crossover αλλά κοστίζει και δεν είναι σίγουρο ότι θα δουλέψει την εφαρμογή σου. Δοκίμασε https://www.codeweavers.com/products/crossover-mac/ ΥΓ. Καταντάει κουραστικό να διαβάζεις ότι θα χάσεις αρχεία σε mac ενώ υπάρχει το timemachine. Αν δεν έχετε λεφτά για έναν backup σκληρό μην παίρνετε mac.... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dj chris Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 8 gb ram εχω !!! Αλλα κ γω σκεφτομουν καλύτερα για το boot camp..!! Σωστα ! Σε 1 λογισμικό θ δουλεύω καθε φορα ! Σε ευχαριστώ ! Θ τ δοκιμάσω κ θ σας πω ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Fuzzy Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Υπάρχει δυνατότητα το ίδιο το Physical machine να το κάνεις boot και σαν virtual αν θες μέσα απο το MacOS, οπότε για ελαφριά tasks δε θα χρειάζεται να κάνεις reboot. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dj chris Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Αυτο με ποιά βηματα γινεται;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Fuzzy Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Ο ένας τρόπος είναι να βάλεις windows με bootcamp και μετά με το VMware ή VirtualBox ή Parallels να κάνεις boot το physical drive. O άλλος τρόπος είναι να φτιάξεις ένα bootable windows usb (ή και harddisk εξωτερικό) και να επιλέγεις να κάνεις boot τα windows διαλέγοντας με το Option key το external device σου ή το κάνεις boot μέσα απο το MacOS με VMware ή VirtualBox ή Parallels. Τη 2η περίπτωση τη χρησιμοποιώ στο Macbook μου, με ένα 128GB bootable usb με Linux αντί Windows. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dj chris Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Αα καταλαβα τι λες !! Ενταξει σε ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Ο ένας τρόπος είναι να βάλεις windows με bootcamp και μετά με το VMware ή VirtualBox ή Parallels να κάνεις boot το physical drive. O άλλος τρόπος είναι να φτιάξεις ένα bootable windows usb (ή και harddisk εξωτερικό) και να επιλέγεις να κάνεις boot τα windows διαλέγοντας με το Option key το external device σου ή το κάνεις boot μέσα απο το MacOS με VMware ή VirtualBox ή Parallels. Τη 2η περίπτωση τη χρησιμοποιώ στο Macbook μου, με ένα 128GB bootable usb με Linux αντί Windows. Εχεις ιδεα που μπορουμε να βρουμε live usb με windows πανω του ?? , οσο και να εψαξα εκανε παντα εναν κλονο των κανονικων μου windows και μετα στο μπουτ , μου ζητουσε registration key κτλπ. Θα ηθελα κατι που να μπουταρει απευθειας οπως τα λινουξ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Fuzzy Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Εχεις ιδεα που μπορουμε να βρουμε live usb με windows πανω του ?? , οσο και να εψαξα εκανε παντα εναν κλονο των κανονικων μου windows και μετα στο μπουτ , μου ζητουσε registration key κτλπ. Θα ηθελα κατι που να μπουταρει απευθειας οπως τα λινουξ. Δε χρησιμοποιώ Windows οπότε δε μπορώ να σου πω λεπτομέρειες, ξέρω όμως ότι από τα 10 (ίσως και τα 8) και μετά υπάρχει η δυνατότητα για bootable usb. Δες εδώ και ακολούθησε τις οδηγίες https://mspoweruser.com/how-to-create-a-bootable-usb-drive-for-windows-10/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα