dvlsakos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα σεΛοιπον είμαι σε αναζήτηση scooter το πρώτο μου και θέλω να πείτε καμία γνώμη και απορίες.Αρχικά μ αρέσει πάρα πολύ το 300ρι piaggio Beverly police λόγο μαύρου ματ χρώματος η κάποιο μοντέλο του 15 που βγαίνει σε ματγενικά η τιμή του είναι λίγο παραπάνω από όσο σκεφτόμουν να διαθέσω και δεν ακουω και τα καλυτερα.Η ερώτηση μου είναι λοιπόν τι γνώμη έχετε για τα Beverly και τα sym symphony 200st ?αξίζει σα μηχανάκι το beverly η είναι μόνο ιταλική φινέτσα ? είναι προσιτό ως προς τον πελάτη η πχ θέλει γερό πορτοφόλι ?ποσό ακριβά ανταλλακτικά και service έχουν σε σχέση με ένα Honda η ένα sym symphony 200st πχ που είναι value for money λένε . Γενικα ειμαι αναμεσα σε καποιο μεταχειρισμενο bevelry σε καινουργιο symsymphony 200st ( ισως προτιμηθεί λόγο κόστους )σε μεταχειρισμενο sh h pcx ευχαριστω
lary7 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Το Beverly πεταει μεσα στην πολη, δυνατο και με πολυ καλο στησιμο, επίσεις εχει και αρκετο χωρο κατω απο την σελα. Αρκετα αξιοπιστα τα 300ρια, μονο κακο τα σχετικα ακριβα αναλωσιμα. Το SYM αξιζει μονο για το ABS και την χαμηλοτερη καταναλωση, κατα τα αλλα αρκετα πιο αργο και αεροψυκτο, ειναι για πιο χαλαρες μετακινησεις. Διαλεγεις τι χρειαζεσαι και περνεις.
dvlsakos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δηλαδη ποσο ακριβα ανταλακτικα εχει σε σχεση με ενα χοντα πχ και τι κοστος στα σερβις σε οτι αλλαγη θελει?
lary7 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Πχ ενας ιμαντας γνησιος κανει 75Ε, ενα μπουζι 12Ε, γενικα τα ανταλλακτικα piaggio ειναι σιγουρα 25% πανω απο οτι τα SYM-Kymco. Μεγαλο σερβισ με ιμαντες-μπιλιες κτλ κανενα 250ρι. ΕΙναι απολαυση στην οδηγηση αλλα το πληρωνεις λιγο πιο ακριβα. Και τα Χοντα ακριβα ειναι μη νομιζεις. Απο την αλλη λαδια-φιλτρα-μπουζι κτλ και γενικα οτι δεν εχει σχεση με την μεταδοση μπορεις πολυ ευκολα να τα αλλαζεις και μονος σου με μεγαλη εξοικονομηση χρηματων και χρονου.
dvlsakos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Ιμαντα αλλαζω στο μεγαλο σερβις? Καθε ποτε ειναι αυτο δηλαδη δεν εχω ιδεα πως παει. Και λαδια φιλτρα κλπ καθε ποτε ειναι ? Ειναι γενικα πολυ ομορφο μηχανακι αλλα ακριβο και φοβαμαι το κοστος και μετεπειτα.
lary7 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Ιμαντα ανα 12-15.000, αναλογως τι γραφει το βιβλιο.Λαδια-ξιδια κτλ η εταιρια λεει ανα 10.000 ή έτος αλλα κανεις δεν τα αφηνει πανω απο 5.000. Μην νομιζεις κανενα γιγαντιο κοστοςεγω το εχω 3+ χρονια, ακομα ιμαντα δεν αλλαξα.
dvlsakos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 α σου λεει το βιβλιο τι και τι πρεπει να αλλαχθει ε? αλλα προφανως ειναι και αναλογα τη φθορα ε χοντρικα δηλαδη περιπου το μικρο και το μεγαλο σερβις καθε ποτε ειναι χρονικα 1 χρονος 5 μηνες?Για να καταλαβω δηλαδη οτι το μηχανακι καθε χρονο εχει το ταδε κοστος .
lary7 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Χονδρικα και με 3-4.000χλμ το χρονο το μηχανακι θελει κανενα 50ρικο για μικρο σερβις ανα ετος και 250-300 ανα 3-4 χρονια. Βαλε τα λαστιχα (120Ε) ανα 4 χρονια, καμια μπαταρια (50Ε) ανα 4 χρονια + τελη κυκλοφοριας και ασφαλεια (120Ε) το χρονο.
dvlsakos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Με ηρεμισες φιλε ευχαριστω. Αλλα νομιζα αλλα οκ διαχειρισιμο ειναι. 3-4 χιλιομετρα για βασικο μεταφορικο καλα ειναι? Για 8 με 10 μου ελεγαν το χρονο!
lary7 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Μονο εσυ ξερεις ποσα χλμ θα κανεις καθε μερα. Οσο πιο πολλα τοσο πιο καλο μηχανακι πρεπει να παρεις.
dvlsakos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 αν κανεις 8-10 χιλιομετρα το χρονο δηλαδη πας για 2 μικρα σερβις στα 100 ευρω πανω κατω ?
lary7 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Εδω μπορεις να βρεις το user manual, κατω κατω αναφερει τα διαστηματα για την συντηρηση οποτε μπορεις να δεις ανα 10Κ τι χρειαζεσαι πανω κατω.http://manuals.wotmeworry.org.uk/Beverley/BV300%20MY2010/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα