alada4 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 οποιος ενδιαφερεται ,να παει σε καταστημα .εχουν καποια κομματια σφραγισμενα.ειναι πολυ ομορφο το μπλε . ευχαριστω τον ts
sangelos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 οποιος ενδιαφερεται ,να παει σε καταστημα .εχουν καποια κομματια σφραγισμενα.ειναι πολυ ομορφο το μπλε . ευχαριστω τον ts σε τι τιμη το εχουν ομως;
Leon90 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 με το παζαρι που ειπε ο ts 253 Το Huawei P9 Blue δεν έχει πλέον επιλογή "κάνε παζάρι" όποτε και η τιμή του είναι στα 329.00 Ευρώ. Η επιλογή "κάνε παζάρι" συνεχιζόταν κανονικά τουλάχιστον μέχρι την Τετάρτη απλώς στο τέλος δεν "σε άφηνε" να επιλέξεις τρόπο παραλαβής (παράδοση σε εσένα ή παραλαβή απο κάποιο κατάστημα). Πήρα τηλέφωνο την Τρίτη να ρωτήσω αν το "παζάρι" στα 253 ισχύει παρότι δεν συνεχίζεται η διαδικασία και μου ανέφεραν πως μπορείς να κάνεις "παζάρι" μόνο ηλεκτρονικά και όχι επιτόπου στα καταστήματα. Μόνο κάποια εκθεσακά συνέχιζαν να υπάρχουν στην τιμή των 329.00 Ευρώ για παραλαβή απο κάποια καταστήματα. Απο ότι φαίνεται τώρα ξαναέχουν απόθεμα "σφραγισμένων" αλλα δεν μπορείς να ρίξεις την τιμή τους.
alada4 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Το Huawei P9 Blue δεν έχει πλέον επιλογή "κάνε παζάρι" όποτε και η τιμή του είναι στα 329.00 Ευρώ. Η επιλογή "κάνε παζάρι" συνεχιζόταν κανονικά τουλάχιστον μέχρι την Τετάρτη απλώς στο τέλος δεν "σε άφηνε" να επιλέξεις τρόπο παραλαβής (παράδοση σε εσένα ή παραλαβή απο κάποιο κατάστημα). Πήρα τηλέφωνο την Τρίτη να ρωτήσω αν το "παζάρι" στα 253 ισχύει παρότι δεν συνεχίζεται η διαδικασία και μου ανέφεραν πως μπορείς να κάνεις "παζάρι" μόνο ηλεκτρονικά και όχι επιτόπου στα καταστήματα. Μόνο κάποια εκθεσακά συνέχιζαν να υπάρχουν στην τιμή των 329.00 Ευρώ για παραλαβή απο κάποια καταστήματα. Απο ότι φαίνεται τώρα ξαναέχουν απόθεμα "σφραγισμένων" αλλα δεν μπορείς να ρίξεις την τιμή τους. Εγώ πήγα από κει ,τους λέω θέλω το p9 .έχουμε μόνο το lite μου λένε .στο σάιτ σας το δείχνει σε διαθεσιμότητα στο κατάστημα σας ,τους λέω .ψάχνουν καλύτερα και το βρίσκουν σε μπλε χρώμα σφραγισμένο,όπως το ήθελα .οκ τους λέω ,το παίρνω .είναι σε προσφορά λένε 329 .τους δείχνω screenshot από το παζάρι που εκανα στα 253 ,και με τα πολλά μου το έδωσαν .όλα αυτά έγιναν την Τετάρτη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα