Cytheria Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Γεια σας παιδιά, αντιμετωπίζω ένα σοβαρό πρόβλημα αλλα ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, εδώ και πολλούς μήνες (από τον Μάιο νομίζω) έχω κατεβάσει το Nox android emulator για να παίζω mobile games και ήμουνα απόλυτα ικανοποιημένος.Το πρόβλημα εμφανίστηκε πριν περίπου 5 μέρες, το πάτησα να τρέξει όπως κάνω συνήθως αλλα είδα ότι αργούσε να κάνει load και τελικά είδα ότι πήγε 99% και κόλλησε εκεί, δεν μου έβγαλε τίποτα κανένα μήνυμα error και τελικά είπα να το κλείσω για να το ξανατρέξω.Όταν πάτησα το X για να το κλείσω μου crashare το PC και μου έβγαλε την μπλε οθόνη του θανάτου!!!Μετά από αυτο έκανα uninstall, download και ξανά install το Nox για να δω αν θα crasharei ξανά τον PC και τελικά ναι το crashare ξανά!!!Μετά από αυτο σκέφτηκα να κατεβάσω και να δοκιμάσω ένα άλλο emulator και έτσι κατέβασα το Memou αλλα τίποτα τζίφος και αυτο έκανε τα ίδια και μου crashare τον PC.Τελικό συμπέρασμα είναι ότι μάλλον κάτι έπαθε ο PCs μου στα ξαφνικά και δεν ξέρω ούτε μπορώ να καταλάβω τι είναι και γιατί.
Sheogorath Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Ας το πάρουμε απο την αρχή, απο τι αποτελείται το pc σου?
Cytheria Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δεν έχω ιδέα, ήτανε δώρο ο υπολογιστής και το βρήκα στημένο έτοιμο, έχει όμως καμια σημασία ?? Αφού όπως είπα έτρεχε κανονικά για πολλούς μήνες και ξαφνικά σταμάτησε.
Sheogorath Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Φυσικά και έχει. Πως νομίζεις χαλάνε, στο βγάζουν ανακοίνωση προγραμματισμένα?
Cytheria Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Όταν κάτι χαλάει το πάω στο μάστορα ή μηχανικό απλά αναρωτιόμουνα άμα ήτανε κάτι απλό που να μην χρειάζεται να φωνάξω τεχνικό και εννοείτε όταν έρχεται ο τεχνικός δεν με ρωτάει τα τεχνικά στοιχεια του PC.
Sheogorath Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Nαι, ο τεχνικός πληρώνεται όμως. Κατέβασε το Speccy και βγάλε ένα screenshot εκεί που λέει τις θερμοκρασίες, να δούμε Και αν είναι σταθερός, άνοιξε το κουτί και βγάλε μια φωτογραφία το τροφοδοτικό (20Χ15Χ15cm περίπου με καλώδια πολλά). Εννοείται αν έχει εγγύηση το πας πίσω.
1nsom-n1k Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 αν κατάλαβα καλά ο υπολογιστής λειτουργεί κανονικά μέχρι να ανοίξεις τον emulator, σωστά; μήπως το πρόβλημα προέκυψε μετά από αναβάθμιση του emulator; αν ναι ίσως το σύστημα σου δεν υποστηρίζει την νέα έκδοση, βάλε την παλιά. αν όχι κάνε μια καλή απεγκατάσταση του emulator με το revo uninstaller ή το soft organizer και επίσης μια αναζήτηση με εμφανή τα κρυφά αρχεία, σβήσιμο οποιονδήποτε αρχείων βρεις που να σχετίζονται με το πρόγραμμα και εκ νέου εγκατάσταση. ΠΡΟΣΟΧΗ να μην σβήσεις αρχεία που χρειάζονται. θα βοηθούσε αν μας έδινες κάποια στοιχεία για το σύστημά σου κι αν έχεις αναβαθμισμένους τους οδηγούς της κάρτας γραφικών σου. edit: με μια πρόχειρη αναζήτηση στο google βλέπω διάφορα ποστ να λένε ότι φταίει το avast που κρασάρει ο nox, ψάξτο και προς αυτή την κατεύθυνση
Cytheria Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δεν χρησιμοποιώ το avast αλλα το AVG αντί-virus, ο υπολογιστής τρέχει μια χαρά, ανοίγει όλα τα προγράμματα, τους browsers, κτλ καλά αλλα όταν βάζω το emulator η μπάρα σταματά γύρω στο 90% και όταν πατάω το X για να κλείσει το πρόγραμμα μου crasharei τον PC.Την πρώτη φορα που μου το έκανε την παλιά έκδοση είχα, μετά σκέφτηκα να βάλω την καινούρια έκδοση και μέχρι σήμερα δοκίμασα το Memu σαν εναλλακτική λύση και το bluestacks σαν δεύτερη εναλλακτική λύση και τα δυο είναι πολύ γνωστά emulators.Ρώτησα έναν φίλο μου που ξέρει 1-2 πράγματα περισσότερα από μένα για PCs και μου είπε ότι αυτο το πρόβλημα δεν έχει τίποτα να κάνει με τι θερμοκρασία ή το τροφοδοτικό του υπολογιστή αλλα μάλλον κάποιο καινούριο update τον windows παρόλο που μου ακούγεται περίργο μετά από τόσους μήνες τώρα βρήκε να βγάλει πρόβλημα με update τον windows ??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα