DmC10 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Γεια σας παιδία, έχω μία μητρική Asus HERO VI (z87) που τις προάλλες βάζοντας μια gpu με ανοιχτό το τροφοδοτικό κάτι βραχυκύκλωσε και πηρε σημα power on η μητρική, το θεμα ειναι οτι κολλησε στο boot και δεν έπιανε ουτε το reset ουτε το power off. Τα ledακια της μητρική ανάβουν (power on button, reset button) απλα δεν ανοιγει το pc, ξέρω σίγουρα πως φταίει η μητρική και επειδή είναι καλή, μήπως επισκευάζεται;Είμαι απο αθήνα
Sheogorath Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Τι εννοείς ανοικτό τροφοδοτικό? Γυρνούσαν τα φανάκια?
doctorScien Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 προφανως (και φανταζομαι οτι αυτο εννοει....γιατι το να εκανε hot swap την gpu...με ξεπερναει...) το συστημα του ήταν κλειστο απά το ροφοδοτικο ήταν On και εδεινε τα standby @5vusb... To ειχα παθει κα ιεγω με μια gigabyte ( δεν εβγαλα την καρτα γραφικων.. πηγα να βαλω μία pci...) και κατι βραχυκυκλωσε σε μια gigabyte που όμως ειχε προστασια απο βραχυκυκλωμα... το τροφοδοτικο έκομε και αφου τα αποσυνδεσα ολα ... Power cord απο psu.,, power cables απο μητρικη.. ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑ BIOS RESET... ξαναδουλεψε οκ... 1
Sheogorath Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Εγώ για hot swap φοβάμαι. Αλλά ας δοκιμάσει cmos πρώτα. Αν είναι hot swap... 1
DmC10 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Το hot swap ειναι που αλλαξα την gpu χωρις να κλεισω εντελως το τροφοδοτικο; δοκιμασα clear CMOS και εβγαλα την μπαταρια το αφησα 2-3 λεπτα. Οταν λεω ανοιχτο τροφοδοτικο εννοω το κουμπακι του ηταν στο Ι οχι στο 0, και οχι δεν γυρναγε κανενα fan οταν εγινε το βραχυκυκλωμα.
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Tο πρωτοκολο υποστηριζει hot swap αλλα γινεται implemented μονο σε συγκεκριμενα motherboards/pcie cards για servers.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα