Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω απλό τηλεφωνικό καλώδιο 12μ μεταξύ πρίζας και router. Δεν έχω αποσυνδέσεις, αλλά έχω μεγάλο ping, που κατά τον ΟΤΕ δεν οφείλεται στην καλωδίωση μέχρι το σπίτι. Τα φίλτρα είναι τσεκαρισμένα, καθώς και τυχόν άλλες φθορές.

Θέλω τώρα να εξαλείψω την πιθανότητα να οφείλεται σε παρεμβολές λόγω του μεγάλου καλωδίου.

Υπάρχει κάποιου είδους τηλεφωνικό καλώδιο που να είναι θωρακισμένο ή έστω συνεστραμμένο, με υποδοχές rj11 και να πουλιέται έτοιμο από κατάστημα; Ξέχασα να αναφέρω ότι επειδή περνάει από πόρτα, να είναι στο ίδιο πάχος με το απλό τηλεφωνικό.

Δημοσ.

αν και το θεωρω δυσκολο να φταιει το καλωδιο εν τουτοις απλα  δοκιμασε το με μικρο.μετα μπορεις ειτε να βαλεις cat5e οπως ειπε ο φιλος πιο πανω ειτε μπορεις να φερεις το ρουτερ κοντα στην πριζα με 1,5 μετρο τηλεφωνικο και μετα να ριξεις μεγαλο Utp μεχρι το Pc σου.αν κανεις την πρωτη λυση να χρησιμοποιησεις το utp σαν τηλεφωνικο καποιος θα πρεπει να σου βαλει rj11 klips σε ενα ζευγαρι απο το Utp.επισης ζητα Fast path απο τον παροχο για να εχεις μικροτερο Ping.

Δημοσ.

Πριν αγοράσω utp, αν στρίψω το υπάρχον τηλεφωνικό γύρω από το εαυτό του, έχει (έστω θεωρητικά) νόημα;

Δημοσ.

δεν γινεται να γινει.θα πρεπε να βγαλεις το περιβλημα απεξω και μετα να ξεχωρισεις το κοκκινο και το πρασινο και να ξεκινησεις να τα στριβεις.το πιο πιθανο ειναι να γινει χειροτερο βεβαια αφου το τηλεφωνικο ειναι λεπτο ειναι πολυκλωνο και απλα παιζει να κοπει ή γενικοτερα να χαλασει.οποτε πας για Utp και βαζεις σε ενα ζευγαρι Rj11 klip πχ μπλε μπλε ασπρο.η το ρουτερ κοντα στην πριζα και μετα κανονικα ethernet μεχρι εσενα απλα ετσι θα εχεις το ρουτερ μακρυα σου.

επισης το Utp θα ειναι λιγο πιο χοντρο απο το τηλεφωνικο οποτε θα περασει λιγο πιο δυσκολα απο την πορτα.καπου ειχε παρει το ματι μου πιο πλακε δικτυου αλλα δεν ξερω ποσο πιο λεπτο ηταν.

Δημοσ.

απλα πρεπει να ριξει ειτε μεγαλο δικτυου μετα ειτε να μπει με ασυρματο για να δει τι γινεται εκτος αν ειναι λαπτοπ και μπορει να το φερει διπλα στο ρουτερ για δοκιμη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...