kaktos77 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Πριν από 3 μήνες, αγόρασα ένα Huawei p10 lite. Πρόσφατα, παρατήρησα με εντελώς μαύρη εικόνα ότι έχουν καεί αρκετά pixels (κοντά 50 στον αριθμό!). Το έχω αγοράσει από σκρουτζομαγαζο, καλυπτει η εγγύηση κάτι για αυτό; επίσης εσείς που αγοράσατε το συγκεκριμένο κινητό, έχετε διαπιστώσει κάτι ανάλογο; δεν είναι πάρα πολλά για τόσο μικρό διάστημα;
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Με εντελως μαυρη οθονη?Γιατι οταν ειναι ανοιχτη δεν φαινονται?Ξαφνικα ειδες και τα 50 η σιγα σιγα?
kaktos77 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Όχι, στην ανοιχτή δεν φαίνονται. Σιγά σιγά γινόνται, μάλιστα μερικά είναι ακόμα μπλε και δεν έχουν καεί εντελώς ακομά ώστε να φαίνονται λευκά, απλώς είναι έτοιμα. Έθεσα το ερώτημα επειδή μου έκανε εντύπωση ο αριθμός τους...Δεν είναι 1-2 και δεν είναι 2-3 χρόνια που χρησιμοποιείται το κινητό...Τέθηκε σε λειτουργία πριν 3 μήνες, δεν έχει πέσει ποτέ κάτω ή οτιδήποτε άλλο και για αυτό έχω προβληματιστεί...
Fulgore Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Πριν από 3 μήνες, αγόρασα ένα Huawei p10 lite. Πρόσφατα, παρατήρησα με εντελώς μαύρη εικόνα ότι έχουν καεί αρκετά pixels (κοντά 50 στον αριθμό!). Το έχω αγοράσει από σκρουτζομαγαζο, καλυπτει η εγγύηση κάτι για αυτό; επίσης εσείς που αγοράσατε το συγκεκριμένο κινητό, έχετε διαπιστώσει κάτι ανάλογο; δεν είναι πάρα πολλά για τόσο μικρό διάστημα; Το παιρνεις το κινητο και το πας μαζι με την αποδειξη αγορας σου στο σκρουτζομαγαζο να το στειλουν στο επισημο service της Huawei ή αν ειναι διπλα σου και βιαζεσαι το πας εσυ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=450585 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα