fatsas2222 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Έχω ένα κάδρο με διαστάσεις 50x70 και θέλω να βάλω μία φωτογραφία μου. Η φωτογραφία αυτή είναι βγαλμένη με την D300s και νομίζω είναι 3:2. Σε τι μέγεθος πρεπει να την εκτυπώσω για το συγκεκριμένο κάδρο? Μήπως θα χρειαστεί λίγο crop, και αν ναι, πόσο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 50χ70 ειναι σχεδον 3:2, οποτε θα χρειαστει ελαχιστο κροπ, που δε νομιζω κιολας. σπιτι θα την τυπωσεις η σε φωτογραφειο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fatsas2222 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 50χ70 ειναι σχεδον 3:2, οποτε θα χρειαστει ελαχιστο κροπ, που δε νομιζω κιολας. σπιτι θα την τυπωσεις η σε φωτογραφειο? Σε φωτογραφείο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 ε απλα πηγαινε με το καδρο και θα ξερει αυτος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fatsas2222 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 ε απλα πηγαινε με το καδρο και θα ξερει αυτοςΟκ ευχαριστώ πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα