Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ας φτιαξουν πρωτα μπαταριες να κρατανε τουλαχιστον μια μερα ειδικα η samsung και μετα βλεπουμε για οθονες και για τα υπολοιπα.......

• Like 1
Δημοσ.

Βλεπω το iPhone 20 σε καμια 10ρια χρονια να βγαζει την "πρωτη αναδιπλουμενη οθονη που αξίζει να μπει σε iPhone" οπως με την oled... και φυσικά να ειναι ακομα μια πρωτοποριακή ανακάλυψη by apple..

Δημοσ.
Ας φτιαξουν πρωτα μπαταριες να κρατανε τουλαχιστον μια μερα ειδικα η samsung και μετα βλεπουμε για οθονες και για τα υπολοιπα.......

Ποιό samsung έχει πρόβλημα με την διάρκεια της μπαταρίας τώρα? Ειλικρινά ρωτάω, εγώ είμαι ιδιαιτέρως ευχαριστημένος από το s8+!

Δημοσ.

Σε μπαταρίες δεν μπορούν να γίνουν πολλά πράγματα. Σε κατανάλωση ενέργειας, το συζητώ. Η τεχνολογία της μπαταρίας όμως, είναι μεγάλο "bottleneck". Όποιος κατασκευάσει λύση πιο συμφέρουσα από τις "ιόντων λιθίου" θα κάνει επανάσταση. Μέχρι τότε όμως..

• Like 1
Δημοσ.

Ποιό samsung έχει πρόβλημα με την διάρκεια της μπαταρίας τώρα? Ειλικρινά ρωτάω, εγώ είμαι ιδιαιτέρως ευχαριστημένος από το s8+!

Πως γινεται αυτο ? Και εγω το s8 εχω και εχει 50% μεχρι το μεσημερι. Ενταξει αν το εχεισ να το βλεπεις συμφωνω..

Δημοσ.

Οκ μαζι σου.Αλλα και τα 800€ (συμφωνα με οσα ακουγονται) δεν τα θεωρω και λιγα και αν ηταν να δωσω 800€ που δεν τα δινω θα προτιμουσα να δωσω 900 κατι και να παρω note (δεν ειμαι φαν μποι ουτε της σαμσουνγκ ουτε του μηλου,απλα την θεωρω πιο πισω την huawei αποψη μου παντα)

Επισης

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως ενώ η Huawei κατέκτησε τη δεύτερη θέση στη βιομηχανία, κανένα από τα μοντέλα της δεν μπήκε στη δεκάδα. Το iPhone 7 και το iPhone 7 Plus, διατηρούν τις δύο πρώτες θέσεις στο μερίδιο αγοράς, με τα Oppo R11 και A57 να έρχονται τρίτα και τέταρτα αντίστοιχα. Κορυφαίες συσκευές βάσει των αριθμών είναι και τα Galaxy S8, Xiaomi Redmi Note 4X και Galaxy S8+.

gsmarena_002.png

Ρε παιδια που εχετε δει εσεις oppo κινητα;;; ολο στις πρωτες θεσεις ειναι κ προσωπικα δεν εχω δει ουτε εναν με oppo.

Δημοσ.

Ρε παιδια που εχετε δει εσεις oppo κινητα;;; ολο στις πρωτες θεσεις ειναι κ προσωπικα δεν εχω δει ουτε εναν με oppo.

Στις μεγαλυτερες αγορες του κοσμου, που επιρεαζουν τους δεικτες,  που ειναι η Κινα και η Ινδια σιγουρα υπαρχουν πολλα. Το γεγονος οτι δεν υπαρχουν στην Ελλαδα δεν λεει κατι. Η αγορα μας ειναι τοσο μικρη, σχεδον ανυπαρκτη, που καμια εταιρεια software η hardware δεν την υπολογιζει.

• Like 1
Δημοσ.

απαντησε ο φιλος απο πανω :)

Δημοσ.
Πως γινεται αυτο ? Και εγω το s8 εχω και εχει 50% μεχρι το μεσημερι. Ενταξει αν το εχεισ να το βλεπεις συμφωνω..

Εμ με 4 ώρες οθόνη περίπου, εκ τον οποίον οι 2 περίπου είναι βίντεο κλήση στο whatsapp, μου βγαζει 24-27 ώρες. Δεν ξέρω αν είναι λίγο αλλά εγώ τη θεωρώ καλή επίδοση!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...