Προς το περιεχόμενο

Xiaomi Redmi Note 4 vs Xiaomi Mi A1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Το Lg G3 που είχα κλάταρε και ψάχνω την επόμενη συσκευή μου.

Μετά από μια πρόχειρη αναζήτηση κατέληξα στα ακόλουθα :

https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=8776&idPhone2=8531#global,global,*

Η διαφορά τους είναι στα 80 ευρώ περίπου (πιο οικονομικό το Note 4) και θα με ενδιέφεραν οι γνώμες σας!!

Δημοσ.

Πήρα πρόσφατα το xiaomi note 4 για τον πεθερο μου. Μεχρι να το παρει το ειχα κανα τριήμερο να το σεταρω και είχα την ευκαιρία να ασχοληθώ. Καταρχήν να πω ότι πήρε το 4/64 σε χρυσό γιατί δεν έβρισκε σε μαύρο. Πολύ καλή κατασκευή αν και νομίζω ότι η πλάτη του είναι μαγνήτης αποτυπωμάτων. Η οθόνη του όχι κάτι το φοβερό αλλά ειναι καλή. Ηχείο σχετικά καλο το ui παρά πολύ καλό. Ταχύτατο και πολυ smooth σε όλα του αλλά δεν πρόλαβα να δοκιμάσω παιχνίδια. Στο χέρι κάθεται πολύ καλα. Ελπίζω να βοήθησα.

Δημοσ.

Πήρα πρόσφατα το xiaomi note 4 για τον πεθερο μου. Μεχρι να το παρει το ειχα κανα τριήμερο να το σεταρω και είχα την ευκαιρία να ασχοληθώ. Καταρχήν να πω ότι πήρε το 4/64 σε χρυσό γιατί δεν έβρισκε σε μαύρο. Πολύ καλή κατασκευή αν και νομίζω ότι η πλάτη του είναι μαγνήτης αποτυπωμάτων. Η οθόνη του όχι κάτι το φοβερό αλλά ειναι καλή. Ηχείο σχετικά καλο το ui παρά πολύ καλό. Ταχύτατο και πολυ smooth σε όλα του αλλά δεν πρόλαβα να δοκιμάσω παιχνίδια. Στο χέρι κάθεται πολύ καλα. Ελπίζω να βοήθησα.

Ευχαριστω. Μολις παρατηρησα οτι υπαρχει παρομοιο θεμα στο forum, οποτε θα μεταφερθω εκει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...