Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκεφτόμουν αργότερα να πάρω ένα MacBook αλλά τώρα φεύγει ένας γνωστός μου για Νέα Υόρκη κ βλέπω ότι εκεί οι τιμές είναι ποιο κάτω.... θα έχω περιορισμούς που δεν θα είναι ευρωπαϊκό το μοντέλο εκτός από την εγγύηση που χάνω τον δεύτερο χρόνο; Γενικός αξίζει;

Δημοσ.

Κ το κουτί πέταμα; Ή απλά να το ανοίξει να φαίνεται ανοικτό; Γενικός όμως στο λειτουργικό θα έχω περιορισμούς;

Δημοσ.

Και το κουτι μπορει να παρει αρκει να μην ειναι μεσα το macbook. :)

Επισης @ts στις τιμες που βλεπεις βαλε και 9% sales tax.

:)

Κ το κουτί πέταμα; Ή απλά να το ανοίξει να φαίνεται ανοικτό; Γενικός όμως στο λειτουργικό θα έχω περιορισμούς;

Κανενας περιορισμος στο λειτουργικο.

Δημοσ.

Οκ ευχαριστώ πολύ... θα φύγει μεθαύριο θα μου πει ποσό κοστίζει κ εάν μπορεί να το φέρει κ εάν είναι θα το έχω σε κανα μήνα.

Δημοσ.

Mac book pro 13.3 με 256gb touch bar 3.1 Τώρα από τιμές δεν ξέρω σε ένα site αμερικανικό της Apple που κοίταξα έλεγε 1800 δολάρια.

Δημοσ.

Ισως χρειαστεί να το ανοιγει ο δικος σου απο αεροδρομιο σε αεροδρομιο, οποτε ας σου παρει και μια θηκουλα να το βαζει μεσα και να το ανοιγει οποτε χρειαζεται!

Εμενα τουλαχιστον το 2008 ετσι μου το φερανε  B)

Δημοσ.

Όταν λες να το ανοίγει εννοείς λειτουργικά να το ανοίγει ή να το βγάζει από το κουτί να δείχνει πως δεν είναι σφραγισμένο;

Δημοσ.

Όταν λες να το ανοίγει εννοείς λειτουργικά να το ανοίγει ή να το βγάζει από το κουτί να δείχνει πως δεν είναι σφραγισμένο;

Θα το ανοίγει να δείχνει ότι δεν είναι ένα κενό κουτί αλλά υπολογιστής. Βασικά με το που δουν το μηλαρακι στην οθόνη σταματάνε και δεν προχωράνε παρακάτω . Δεν απόλυτα σίγουρο ότι θα γίνεται σε όλα τα αεροδρόμια. Είναι πολύ καλή ευκαιρία η αγορά από Αμερική. Ειδικά αν βρει και καμία προσφορά σε παλαιότερα μοντέλα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...