NikosDzks Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Στους περισσότερους θα πάει το μυαλό στο φιλτράκι, αλλά δυστυχώς δεν φταίει αυτο. Μετά από την πρώτη βροχή που έριξε πριν ένα μήνα το ρουτερ μου δεν σταματούσε τις αποσυνδέσεις. Σε κάθε βροχή βέβαια είχα θέμα εδω και χρόνια αλλά όταν σταματούσε η βροχή δεν είχα πρόβλημα με αποσυνδέσεις. Κάλεσα λοιπόν τεχνικό της Vodafone και μου είπαν για φιλτράκι. Είχα είδη αλλά αγόρασα καινούργιο μήπως ήταν προβληματικό αλλά ουτε αυτό έφταιγε. Οταν ήρθε στο σπίτι ο τεχνικός μου είπε οτι έχω πρόβλημα με την εσωτερική καλωδίωση γιατί στο "κουτί" η ταχύτητα ήταν άψογη και μου πρότεινε να μου βάλει νέα γραμμή ένας ηλεκτρολόγος. Φυσικά επειδή αυτο φαντάζομαι θα κοστίσει πολύ, άρχισα να ανοίγω τις πρίζες. Κατάργησα μια που είχα βάλει εγώ και φάνηκε οτι το πρόβλημα λύθηκε διότι έπιανα 5mbps, ταχύτητα που δεν είχα πιάσει ποτέ...Μετά από ώρες όμως είχα/έχω ξανά συνεχείς αποσυνδέσεις. Άνοιξα την κεντρική πρίζα και μόνωσα πάλι τα καλώδια μήπως δω αλλαγή. Ενώ για λίγο πάλι σταθεροποιήθηκε το ιντερνετ, μετά από μερικά λεπτά πάλι αποσυνδέσεις. Δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει. Ξέχασα να πώ οτι το τηλέφωνο στο οποίο υπάρχει θόρυβος είναι ασύρματο, δοκίμασα όμως να το βγάλω τελείως από την πρίζα, σαν να μην υπάρχει δηλαδή, αλλά το πρόβλημα με το ρούτερ παρέμενε ίδιο. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: όταν είχα απανωτές αποσυνδέσεις, μπορεί για μια στιγμή να σταθεροποιούταν(συνήθως για δευτερόλεπτα) αλλά η ταχύτητα ήταν κάτω από 1mbps
GReaperEx Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Έτσι όπως τα λες είναι φως φανάρι ότι έχει σοβαρό πρόβλημα η γραμμή. Κάλεσε τεχνικό να δει αν μπορεί να κάνει τίποτα. Μόνο με το να ανοίγεις τις πρίζες είναι λίγες οι πιθανότητες να το φτιάξεις. Οι συνεχείς αποσυνδέσεις συνήθως σημαίνουν παρεμβολές, δλδ βλάβη ή/και υγρασία στα καλώδια.
poulinos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 α.δοκιμη στην κεντρικη πριζα αποσυνδεοντας τα καλωδια προς ολες τις αλλες.αν υπαρχει προβλημα δοκιμη με αλλη καθετη αν υπαρχει spare.αν φταινε και οι 2 καθετες θα το δεις αν παιζεις σταθερα στον κατανεμητη/χωνευτη. 1
NikosDzks Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Είχα δοκιμάσει στην κεντρική αλλά πάλι μου έκανε αποσυνδέσεις, Ακόμη και το τηλέφωνο με φίλτρο είχε θόρυβο στην κεντρική.
navigator0 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Αν σου κάνει θόρυβο στην κεντρική χωρίς ρουτερ συνδεδεμένο έχουν πρόβλημα τα καλώδια σου, αν έχει τσεκαριστει σωστά το κουτί του ΟΤΕ. Κοίταξε για δεύτερη καλωδίωση, όπως αναφέρθηκε πιο πάνω, αλλιώς θα χρειαστεί να περαστεί νέο καλώδιο από το κουτί του ΟΤΕ έως τον χώρο σου.
poulinos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Είχα δοκιμάσει στην κεντρική αλλά πάλι μου έκανε αποσυνδέσεις, Ακόμη και το τηλέφωνο με φίλτρο είχε θόρυβο στην κεντρική. στην κεντρικη αποσυνδεοντας ολα τα αλλα πριζακια πισω απο την κεντρικη πριζα.αν και ετσι εχει θορυβο είτε φταιει η καθετη ειτε φταιει κατι εξω.
NikosDzks Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Πριν 2 μερες ηρθε ενα δικο μου ατομο που ξερει κατι απο ηλεκτρολογικα και μου ενωσε απ'το κουτι και απ'την κεντρικη πριζα τα εφεδρικα καλωδια. Για 2 μερες το ιντερνετ ηταν σταθερο και χωρις καποιο τραγικο προβλημα και το τηλεφωνο δεν ειχε θορυβο καθολου. Χθες βραδυ ομως και σημερα το πρωι παλι εκανε αποσυνδεση και δεν συγχρονιζοταν το dsl και το τηλεφωνο ειχε απιστευτο θορυβο. Δοκιμασα να βγαλω το τηλεφωνο αλλα τιποτα.. Ειμαι 2 βδομαδες χωρις σταθερο ιντερνετ νιωθω σαν ανθρωπος των σπηλαιων Το κοβω να περναω κανα utp καλωδιο εξωτερικα απτο κουτι μεχρι την πριζα του δωματιου μου, αλλα φοβαμαι οτι μετα θα χω προβλημα με την βροχη...
bill2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 θα αγοράσεις καλωδίο για εξωτερικους χωρους
poulinos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Πριν 2 μερες ηρθε ενα δικο μου ατομο που ξερει κατι απο ηλεκτρολογικα και μου ενωσε απ'το κουτι και απ'την κεντρικη πριζα τα εφεδρικα καλωδια. Για 2 μερες το ιντερνετ ηταν σταθερο και χωρις καποιο τραγικο προβλημα και το τηλεφωνο δεν ειχε θορυβο καθολου. Χθες βραδυ ομως και σημερα το πρωι παλι εκανε αποσυνδεση και δεν συγχρονιζοταν το dsl και το τηλεφωνο ειχε απιστευτο θορυβο. Δοκιμασα να βγαλω το τηλεφωνο αλλα τιποτα.. Ειμαι 2 βδομαδες χωρις σταθερο ιντερνετ νιωθω σαν ανθρωπος των σπηλαιων Το κοβω να περναω κανα utp καλωδιο εξωτερικα απτο κουτι μεχρι την πριζα του δωματιου μου, αλλα φοβαμαι οτι μετα θα χω προβλημα με την βροχη... τα εχει ενωσει καλα δηλαδη να μην βρεχονται ή να μην πιανουν υγρασια?μπορει να το κανει με scothlok αυτο.το λεω γιατι λες οτι επαιζε για 2 μερες χωρις θεμα.εκτος αν η βλαβη ειναι απεξω αυτην την φορα. παιρνεις καλωδιο για εξωτερικους χωρους και το ενωνεις μεσα σε μικρο στεγανο ηλεκτρολογικο κουτακι που τα καλωδια θα μπουν μεσα απο το κατω μερος και μπορεις να τα ενωσεις γενικοτερα με 3m scotchlok για να μην εχουν θεμα με βροχη. αλλα για αρχη θα τσεκαρα πως τα εχει ενωσει ηδη μην εχουν πιασει υγρασια ή τιποτα νερα απο την βροχη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα