papresa Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα, έχω το Lenovo A Plus (A1010a). Εδώ και λίγο καιρό αντιμετωπίζω πρόβλημα με τις εφαρμογές και τον αποθηκευτικό χώρο. Πάω να κατεβάσω την Χ εφαρμογή, μου βγάζει παράθυρο χρειάζεται τόσα ελεύθερα mb, σβήστε εφαρμογές. Ναι αλλά έχω αποθηκευτικό χώρο, αυτήν την στιγμή έχω περίπου 400mb. Παρόλα αυτά ενώ έχω άπειρο χώρο στην κάρτα sd 5+gb, δεν μπορώ να μεταφέρω εκεί τις εφαρμογές. Γιατί συμβαίνει αυτό; Τι μπορώ να κάνω;
CyberKid Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Οι εφαρμογες αποθηκευονται μονο σε primary partition,συνεπως και δεν γινετε να τις μεταφερεις στην καρτα μνημης σου χωρις το κινητο να ειναι root.Μπορεις ομως να μεταφερεις εικονες,βιντεο,μουσικη στην καρτα μνημης, ετσι ωστε να ελευθερωσεις χωρο στην μνημη της συσκευης σου.
chios Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Το τηλέφωνο σου έχει 8 GB rom καθαρή Για εφαρμογές περίπου 5.5, εν έτη 2017 δεν πας πουθενά ή διαγράφεις εφαρμογές και κρατάς τις απαραίτητες ή παίρνεις τηλέφωνο με μεγαλύτερη μνήμη 16 GB, 32 το ιδανικό.
patrickdrd Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 χαχα ε οχι και δεν πας πουθενα επειδη εχετε καλομαθει μερικοι, 4gb εχω σε πληροφορω, και εχω 59 εφαρμογες στην εσωτερικη και 15 στην εξωτερικη (με appmgr III, ειμαι ρουτ), αλλα δεν νομιζω να μπορουν πολλοι να "στριμωξουν" 59 εφαρμογες στην εσωτερικη. θελει προσπαθεια, χρονο και να ασχοληθεις
papresa Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Μπορεις ομως να μεταφερεις εικονες,βιντεο,μουσικη στην καρτα μνημης, ετσι ωστε να ελευθερωσεις χωρο στην μνημη της συσκευης σου.Τέτοια δεν έχω καθόλου στην μνήμη της συσκευής. χαχα ε οχι και δεν πας πουθενα επειδη εχετε καλομαθει μερικοι, 4gb εχω σε πληροφορω, και εχω 59 εφαρμογες στην εσωτερικη και 15 στην εξωτερικη (με appmgr III, ειμαι ρουτ), αλλα δεν νομιζω να μπορουν πολλοι να "στριμωξουν" 59 εφαρμογες στην εσωτερικη. Σίγουρα και δεν είναι λίγα τα 8GB αλλά σχεδόν τον μισό χώρο πιάνει το σύστημα. Σίγουρα και δεν έχω πάνω από 10-12 εφαρμογές. θελει προσπαθεια, χρονο και να ασχοληθειςΤι προσπάθεια θέλει δηλαδή; Το ρουτ τι είναι; Δεν μπορεί να το κάνει ο καθένας;
chios Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 χαχα ε οχι και δεν πας πουθενα επειδη εχετε καλομαθει μερικοι, 4gb εχω σε πληροφορω, και εχω 59 εφαρμογες στην εσωτερικη και 15 στην εξωτερικη (με appmgr III, ειμαι ρουτ), αλλα δεν νομιζω να μπορουν πολλοι να "στριμωξουν" 59 εφαρμογες στην εσωτερικη. θελει προσπαθεια, χρονο και να ασχοληθεις Εντάξει όλα είναι σχετικά εγώ είχα 8gb και πήγα σε 32, για να έχω άνεση, καμιά 50αρια εφαρμογές έχω, αλλά δεν θεωρώ λογικό να βάλω εφαρμογές στην sd τουλάχιστον αυτές που δουλεύω καθημερινά, είναι πολύ πιο αργή. Ο καθένας μας αγοράζει τηλέφωνο ανάλογα με τις ανάγκες του.
patrickdrd Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Τέτοια δεν έχω καθόλου στην μνήμη της συσκευής. Σίγουρα και δεν είναι λίγα τα 8GB αλλά σχεδόν τον μισό χώρο πιάνει το σύστημα. Σίγουρα και δεν έχω πάνω από 10-12 εφαρμογές. Τι προσπάθεια θέλει δηλαδή; Το ρουτ τι είναι; Δεν μπορεί να το κάνει ο καθένας; μπα; τι συστημα ειναι αυτο και πιανει τοσο πολυ χωρο; 8.0 oreo; κανα gb θα πιανει το δικο μου το "συστημα" (που δεν ειναι συστημα, αλλα ρομ λεγεται), cyanogenmod 11, "ισοδυναμο" της kitkat, το ρουτ θελει να ξερεις και λιγο πεντε βασικα πραγματα, αλλα και τιποτα να μην ξερεις μπορεις να αρχισεις να ψαχνεις, γκουγκλ ιζ γιορ φρεντ Εντάξει όλα είναι σχετικά εγώ είχα 8gb και πήγα σε 32, για να έχω άνεση, καμιά 50αρια εφαρμογές έχω, αλλά δεν θεωρώ λογικό να βάλω εφαρμογές στην sd τουλάχιστον αυτές που δουλεύω καθημερινά, είναι πολύ πιο αργή. Ο καθένας μας αγοράζει τηλέφωνο ανάλογα με τις ανάγκες του. συμφωνω... στο δευτερο και στο τριτο σκελος
konsoulito Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δοκίμασε να ταξινομήσεις τις εφαρμογές που έχεις ήδη εγκατεστημένες στη συσκευή σου ανά μέγεθος (μέσα από τις ρυθμίσεις του Android) και στη συνέχεια κάνε μια εκκαθάριση δεδομένων σε αυτές που έχουν μαζέψει πολλή σαβούρα.
papresa Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 μπα; τι συστημα ειναι αυτο και πιανει τοσο πολυ χωρο; μπα; τι συστημα ειναι αυτο και πιανει τοσο πολυ χωρο; Ενώ στο κινητό είναι αποθηκευμένη όρθια εδώ την βγάζει πλάγια. Τέλος πάντων, βλέπεις που και χώρο συστήματος μου το γράφει και σχεδόν τον μισό χώρο πιάνει; Καθάρισα και τα δεδομένα προσωρινής μνήμης, εξοικονόμησα 840 Mb.
saruman123 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Ότι και να κάνεις πάντα αυτό το πρόβλημα θα έχεις. Η μόνη λύση είναι να το ρουταρης και να του βάλεις την εφαρμογή Link2sd .
geo1st487 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Απο το android 5 και μετα υπαρχει επιλογη στις ρυθμισεις να μεταφερεις εφαρμογες στην καρτα sd χωρις να ειναι root η συσκευη και χωρις την εφαρμογή Link2sd. Δεν γνωριζω ομως ποια εκδοση android εχει το Lenovo A Plus (A1010a).
saruman123 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Απο το android 5 και μετα υπαρχει επιλογη στις ρυθμισεις να μεταφερεις εφαρμογες στην καρτα sd χωρις να ειναι root η συσκευη και χωρις την εφαρμογή Link2sd. Δεν γνωριζω ομως ποια εκδοση android εχει το Lenovo A Plus (A1010a).Αυτό το γνωρίζω.Αλλά το link2sd μεταφέρει όλους τους φακέλους και όχι μόνο τις εφαρμογές....
geo1st487 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Θέλεις να πεις saruman οτι μεταφεροντε μονο οι εφαρμογες στην καρτα sd και τα δεδομενα των εφαρμογων παραμενουν στην εσωτερικη μνημη του τηλεφωνου;
saruman123 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Θέλεις να πεις saruman οτι μεταφεροντε μονο οι εφαρμογες στην καρτα sd και τα δεδομενα των εφαρμογων παραμενουν στην εσωτερικη μνημη του τηλεφωνου;Αυτό ακριβώς...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα