freegr Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Καλή η είδηση, αλλά έχει σημασία να δούμε 1ον πόσα παιχνίδια είναι δωρεάν, 2ον πόσα έχουν δοκιμαστική περίοδο και 3ον εφόσον έχουν επίπεδο δυσκολίας γιατί να κλέψεις;
DenEimaiTaxitzis Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Καλή η είδηση, αλλά έχει σημασία να δούμε 1ον πόσα παιχνίδια είναι δωρεάν, 2ον πόσα έχουν δοκιμαστική περίοδο και 3ον εφόσον έχουν επίπεδο δυσκολίας γιατί να κλέψεις; βασικά αυτό το κάνανε για τα Online τζογο-παιχνιδια. Είχαν μια σκασίλα για τα κανονικά παιχνίδια.
ELMastas Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Απο τα σχόλια φαίνεται πως ππερδεύτηκε πολύ ο κόσμος και με το δίκιο του,αφού πετάνε το γενικό παιχνίδια στα Windows και δεν ξέρουμε ακριβώς,για τι πράγματα ισχύει. Είναι για τα μινι games των Windows, όπως αναφέρθηκε σε σχόλια ? (γιατί κάποιος να διανοηθεί να κλέψει εκεί δεν καταλαβαίνω...)είναι και για online παιχνίδια με χρήματα ? είναι μόνο για αυτά της ίδιας της MS ? μάλλον για κάτι απο τα παραπάνω πρόκειται καθότι είναι δύσκολο να ισχύσει ξαφνικά για ΟΛΑ τα παιχνίδια που τρέχουν σε υπολογιστή με Windows Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2017 από ELMastas
Pelvic Thrust Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Πάντως ελπίζω να μην εφαρμοστεί ποτέ στο CSGO. Έχουμε σηκώσει ολόκληρη ομάδα με non-detectable hacks στο competitive. Πάντα έστω ένας τουλάχιστον χακάρει εναλλάξ. Η αίσθηση να τους τα τρίβεις τα π@π@ρι4 στα μούτρα ενώ προσπαθούν να παίξουν "legit" οι νουμπάδες είναι απερίγραπτη. Κάποιοι πιστεύουν πως οι elite Players της ομάδας μας έχουν φθάσει σε αυτό το επίπεδο χωρις hacks. To θέμα είναι να cheatαρεις σωστά! Cheaters Always Win
Zus Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Απο τα σχόλια φαίνεται πως ππερδεύτηκε πολύ ο κόσμος και με το δίκιο του αφού πετάνε ενα γενικό παιχνίδια στα Windows και δεν ξέρουμε ακριβώς για τι πράγματα ισχύει. Είναι για τα μινι games των Windows όπως αναφέρθηκε σε σχόλια ? (γιατί κάποιος να διανοηθεί να κλέψει εκεί δεν καταλαβαίνω...)είναι και για online παιχνίδια με χρήματα ? είναι μόνο για αυτά της ίδιας της MS ? μάλλον για κάτι απο τα παραπάνω πρόκειται καθότι είναι δύσκολο να ισχύσει ξαφνικά για ΟΛΑ τα παιχνίδια που τρέχουν σε υπολογιστή με Windows Εγώ καταλαβαίνω ότι αφορά παιχνίδια που τρέχουν σε Windows. Το εργαλείο είναι εκεί, όποιος θέλει το χρησιμοποιεί, αυτό λέει η Microsoft.
green gordon Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Ναι νταξ... Κατι Μωυσηδες που κυκλοφορουν αορατοι-ιπταμενοι και κλανουν φωτιες σε ολα τα πολεμικα και καταστρεφουν ολη τη φαση θα κολλησουν τωρα σε αυτο. Εδω κλεβουν κ στις κονσολες τωρα τι να λεμε.
Neg Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Ναι νταξ... Κατι Μωυσηδες που κυκλοφορουν αορατοι-ιπταμενοι και κλανουν φωτιες σε ολα τα πολεμικα και καταστρεφουν ολη τη φαση θα κολλησουν τωρα σε αυτο. Εδω κλεβουν κ στις κονσολες τωρα τι να λεμε. Καλά αυτοί οι Μωυσήδες είναι άλλη περίπτωση, πετυχαίνουν Headshot με πιστόλι 45άρι μέσα από 3 τοίχους, 4 πόρτες και 1 ασπίδα.
micos000 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Και τώρα πως θα βάζουμε 99.999.999 coins στο macqueen με το cheat engine;
Antiriad Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Απο ότι φένεται το TruePlay μπορεί να απενεργοποιηθεί απο τον χρήστη με αποτέλεσμα ο χρήστης να μην έχει πρόσβαση σε Μultiplayer κτλ ανάλογα με το τι ορίσει ο κατασκευαστής του παιχνιδιού. Το ποιο ανησυχητικό όμως είναι να οτι έκτός απο DLCs τώρα οι κατασκευαστές παιχνιδιών θα μας πουλάνε και Powerups, Credits κτλ να τα οποιά μπορούμε άνετα τα αναπαράγουμε με Cheat Engine η Trainers. Αν και είμαι Gamer για 30+ χρόνια μπορώ να πώ οτι απο τις μέρες του C64 και της Amiga προτιμούσα πάντα εκδόσεις παιχνιδιών με Trainers. Και τώρα στο PC μπορώ να πώ οτι λόγο διαθέσιμού χρόνου προτιμώ να τελειώνω ένα παιχνίδι με Trainer έτσι ώστε να έχω την ποιο καλυτερη δυνατή εμπειρία απο το παιχνίδι. Για παράδειγμα στο Οriginal Sin II o χαρακτήρας μου έχει πολυ περισσότερες επιλογές με στατιστικα στο 25 με αποτέλεσμα να μπορώ να εχω περισσότερες επιλογές σαν Multiclass χαρακτήρα. Σε ότι αφορά τα Multiplayer είμαι σαφός αντίθετος με τα Cheats αλλα επίσης μπορώ να πώ ότι πολύ περισσότερο είμαι αντίθετος με το Pay to Win που προωθουν πολλά παιχνίδια. Στό τέλος άμα είνα να καταλύξουμε να μπορούν οι εταιρίες παιχνιδιών να έχουν πλήρη πρόσβαση στο PC μας καλλύτερα να πάρω μια κονσόλα. 1
alxdjo Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Το έγραψα πιο πάνω αλλά @@ αν το είδατε.Είναι μονο για Games από το Windows Store. Λίγο πολύ ότι κάνει το VAC στο Steam. Δεν έχει να κάνει ούτε με CS:Go ουτε Lineage και WoW αλλά με την Πασιέτζα και τον Ναρκαλικευτη
kinitos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 πραγματικά στόκοι οσοι ΚΛΕΒΟΥΝ ειδικά σε multi-player και το φοβερό ποτε κανείς δεν ΚΛΕΒΕΙ . το ιδανικό θα ηταν να καιγόταν η κάρτα γραφικών ( κατι σαν να του καει το βίντεο το παλιό οποίος θυμάται. αυτά ειναι συστήματα αντι cheat ΛΟΛ. ελπίζω να μην ζητάω πολλά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα