Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους!

Με πήραν τηλ απ forthnet και μου λένε οτι πρέπει να παω σε ενα απο τα κατάστημα NOVA με τη ταυτότητα γαιτι λένε έχει υπόλοιπο κ θα στείλουν δικαστικό χαρτί(!!!). Δεν μου είπαν πολλά στο τηλέφωνο. Όλη αυτή η ιστορία ξεκίνησε όταν ήμουν για πολλά χρόνια πελάτης της nova+Internet. Πριν κανα χρονο αποφάσισα να κόψω τη forthnet νομίζω 2 μήνες αφού έληξε το συμβόλαιο διότι δεν ήμουν ικανοποιημένος με τις ταχύτητες που έδιναν, συνέχεια έπεφτε το σήμα, χαμηλές ταχύτητες, και κάθε φορά η ίδια η ιστορία "θα το φτιάξουμε..." και τσάμπα nova tv αφού δεν έχει τίποτα το σπουδαίο, (προσωπική άποψη) θυμάμαι καλα είχα εξοφλήσει το μηναίο υπόλοιπο πριν παω στην ΟΤΕ. Το έχει πάθει κανεις; Τι συμβαίνει ρε; Απειλή ειναι η προπαγάνδα;

Δημοσ.

Για τις χαμεηλες ταχύτητες δεν φταιει η nova αλλα οτε και ο χαλκιος και εγω εχω 2 χρονια χαμιλες ταχύτητα..

Δημοσ.

1.5 χρονο με παιρνουν για τον ιδιο λογο η συγκεκριμενη εταιρια. Δεν ειναι η ιδια η forthnet. Απο περιεργεια ειχα παει σε καταστημα να ρωτησω αν ειχα καποια οφειλη να τρεχει. κοιταξε ο υπαλληλος και μου ειπε ολα καλως. με ξαναπαιρνουν και τους ρωταω απο που προερχεται η οφειλη και δεν μου λενε. ξαναπηγαινω σε καταστημα, λεω στον υπαλληλο να δει οσο πιο πισω μπορει, και μου βρισκει μια οφειλη 1.5-2 χρονων κοντα, επειδη ειχα μετακομισει, που εφταιγε η fοrthnet για αυτο (ειχα μετακομισει και ειχα ζητησει αλλαγη γραμμης, και αυτη για καποιον λογο την ειχανε κοψει και μετα την ξανασυνδεσαν σαν νεα γραμμη, αλλα τα ειχαμε βρει εκεινη την περιοδο). Τον ρωτησα τι να κανω (τον υπαλληλο) και μου ειπε ατυπα οτι μετα τα 2 χρονια θα παραγραφει και να μην πληρωσω. Εκτοτε δεν ασχοληθηκα και οταν με ρωτανε τα στοιχεια το παιζω τρελιτσα. Αυτα. Ακομα και φανταρος που ημουν Κυπρο με επαιρναν τηλ για την οφειλη.

Δημοσ.

Προσωπική ιστορία. Συνδρομητής forthnet απο το 2002 αποφασισα πριν απο 4 χρονια να παω σε αλλο παροχο μιας και αλλαξα διευθυνση. 1 χρονο μετα την αλλαγη μου ηρθε ειδοποιηση να πληρωσω 250 euro για λογους που δεν ανεφερε. Απο τα πολλα βρηκα οτι ειχαν χρεωσει το ποσο αυτο για - ημαρτον δηλαδη- υπηρεσια email απο το 2002 εως την χρονια που εφυγα. Δεν ειχε φανει πουθενα σε κανενα λογαριασμο και φυσικα οταν πηγα και εκλεισα με τις εκκρεμοτητες για να παω σε αλλο παροχο δεν υπηρχε κατι τετοιο, Μου ειπαν οτι οι παλιοι λογαριασμοι δεν ηταν μηχανογραφημενοι την χρονια που εφυγα για αυτο και δεν αναφερθηκε πουθενα εως τοτε.

Φυσικα δεν με ειχαν ενημερωσει ποτε για χρεωση email. (Εξαλλου εχω και χρησιμοποιουσα απο Yahoo απο το 1999 αν θυμαμαι καλα).

Τελικα μετα απο 100 τηλεφωνα που μου εκαναν και γραμμα απο δικηγορο που μου εστειλαν ξερεται τι πηραν? Τιποτα. Τους ειπα να μην με ξαναενοχλησουν και αν θελουν να με πανε δικαστηριο. Εκανα και block τα νουμερα τους. Εως σημερα καμια ενοχληση οπως καταλαβαινετε. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...