Neg Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Πριν 9 μήνες αγόρασα το iPhone 6S 32GB με συμβόλαιο. Πρόσφατα και μετά τις ενημερώσεις του iOS 11 βλέπω πτώση της μπαταρίας χωρίς λόγο. Κατέβασα μία εφαρμογή για να ελέγξω το Capacity και βλέπω ότι την μία μου δίνχει 81% και μετά 87% κυμαίνεται στα 80% ουσιαστικά. Κάτι που είναι τραγικό για 9 μηνών συσκευή. Δεν ξέρω τι να κάνω. Έχω μετανιώσει που το αγόρασα, γιατί συνεχώς αντιμετωπίζω προβλήματα, συν το ότι που και που κολλάει με την iOS 11.
dimips Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Απ ότι είδα σταμάτησαν να κάνουν sign την 10.3.3 οπότε δε μπορείς να κάνεις downgrade. Μπορεί να χρειάζεται και Reset από itunes λόγο της αναβάθμισης σε 11, δηλαδή να περάσει απ την αρχή με setup as new το iOS 11, κάνε backup πρώτα φωτογραφίες κλπ, τις εφαρμογές να τις περάσεις ξανά απ την αρχή. Για δες και με το ibackupbot, ένα πρόγραμμα στον υπολογιστή που τσεκάρει κι αυτό τη μπαταρία και δες τα στατιστικά του. Αν έχει πέσει όντως τόσο πολύ θα πρέπει να πας σε κάποιο document ή iStorm και να τους ρωτήσεις αν δικαιούσαι αντικατάσταση μπαταρίας. http://www.icopybot.com/itunes-backup-manager.htm
Neg Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Απ ότι είδα σταμάτησαν να κάνουν sign την 10.3.3 οπότε δε μπορείς να κάνεις downgrade. Μπορεί να χρειάζεται και Reset από itunes λόγο της αναβάθμισης σε 11, δηλαδή να περάσει απ την αρχή με setup as new το iOS 11, κάνε backup πρώτα φωτογραφίες κλπ, τις εφαρμογές να τις περάσεις ξανά απ την αρχή. Για δες και με το ibackupbot, ένα πρόγραμμα στον υπολογιστή που τσεκάρει κι αυτό τη μπαταρία και δες τα στατιστικά του. Αν έχει πέσει όντως τόσο πολύ θα πρέπει να πας σε κάποιο document ή iStorm και να τους ρωτήσεις αν δικαιούσαι αντικατάσταση μπαταρίας. http://www.icopybot.com/itunes-backup-manager.htm Ζω στο εξωτερικό, μίλησα με το Service του Apple Store, μου έτρεξε τα Diagnostics και μου λέει η μπαταρία είναι σε άριστη κατάσταση. λέω οκ... μετά έχω θέμα και με το ηχείο μου. Τους λέω ότι έχω θέμα γιατί ακούγεται σαν σπασμένο, μου λέει πάρε μια βούρτσα και καθάρισε το. Εγγύηση σου λέει μέτα.
dimips Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Ζω στο εξωτερικό, μίλησα με το Service του Apple Store, μου έτρεξε τα Diagnostics και μου λέει η μπαταρία είναι σε άριστη κατάσταση. λέω οκ... μετά έχω θέμα και με το ηχείο μου. Τους λέω ότι έχω θέμα γιατί ακούγεται σαν σπασμένο, μου λέει πάρε μια βούρτσα και καθάρισε το. Εγγύηση σου λέει μέτα. Αφού δε σου είπαν να βάλεις και δαγκάνες στο Lighting port και να γυρίσεις μίζα για να φτιαχτεί η μπαταρία πάλι καλά. Δε ξέρω έχω ακούσει αρκετούς να τους αλλάζουν μπαταρία λόγο μεγάλης πτώσης σε σύντομη χρονική περίοδο. Κάνε αυτό με το ibackupbot και μίλα με apple μέσω mail δίνοντας τα στοιχεία μήπως και αλλάξει κάτι. Αυτό με το ηχείο ισχύει το έχουν πει και σε μένα, δεν άκουγα δυνατά στις κλήσεις σε ένα 6ρι που είχα και μου είπαν θέλει καθάρισμα.
Neg Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Αφού δε σου είπαν να βάλεις και δαγκάνες στο Lighting port και να γυρίσεις μίζα για να φτιαχτεί η μπαταρία πάλι καλά. Δε ξέρω έχω ακούσει αρκετούς να τους αλλάζουν μπαταρία λόγο μεγάλης πτώσης σε σύντομη χρονική περίοδο. Κάνε αυτό με το ibackupbot και μίλα με apple μέσω mail δίνοντας τα στοιχεία μήπως και αλλάξει κάτι. Αυτό με το ηχείο ισχύει το έχουν πει και σε μένα, δεν άκουγα δυνατά στις κλήσεις σε ένα 6ρι που είχα και μου είπαν θέλει καθάρισμα. Μα έτρεξα κάποια εφαρμογή και που έδειξε το Capacity αυτοί μου λένε ότι δεν ισχύει. Εκτός αν είναι θέμα με το ΛΣ iOS 11. 1
iYannis Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Νομίζω μπορείς να κάνεις downgrade ειδικά για το 6S ΔΕΝ σταμάτησαν να κάνουν sign την 10.3.3 δες ΕΔΩ
Neg Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Νομίζω μπορείς να κάνεις downgrade ειδικά για το 6S ΔΕΝ σταμάτησαν να κάνουν sign την 10.3.3 δες ΕΔΩ Το κακό είναι ότι κάποιες λειτουργίες ή ενημερώσεις που τρέχουν μόνο σε iOS 11 δεν θα λειτουργούν μετά. Αναγκαστικά πρέπει να μείνω με την 11
Unabomber Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 http://www.insomnia.gr/topic/655332-ios-11-ένα-μικρό-βήμα-για-το-iphone-ένα-τεράστιο-άλμα-για-το-ipa/?p=55975285
Neg Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 http://www.insomnia.gr/topic/655332-ios-11-ένα-μικρό-βήμα-για-το-iphone-ένα-τεράστιο-άλμα-για-το-ipa/?p=55975285 Το αστείο είναι ότι όταν εγώ το έλεγα μερικοί μου λέγανε ότι δεν παίζει κάτι τέτοιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα