8anos94 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 καλημέρα,αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα στο pc της δουλειάς μου και είναι μονο στο δικό μου από τα 3 που λειτουργούν πάνω στο ίδιο δίκτυο.εκεί που κάνω δουλειά μπορεί χωρίς λόγο να χαθεί η σύνδεση και μετά από λίγο να είναι ξανά όλα κομπλέ ενώ την ίδια στιγμή στο χρονικό όριο που εγώ δεν έχω internet τα υπόλοια pc έχουνε κανονικά.έτσι πιστεύω ότι είναι θέμα του υπολογιστή,το θέμα είναι ότι το κάνει από την πρώτη μέρα που τον πήρανε τον υπολογιστή αλλα για κάποιο λόγο κάννης δεν νοιάστηκε να το φτιάξει.υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω για να δω τι φταίει?το pc είναι συνδεδεμένο με ethernet με windows 10 64bit με την onboard κάρτα lan,επίσης συγγνώμη αν έχω γράψει το πρόβλημα μου σε λάθος μέρος του φόρουμ MOBO model:https://support.hp.com/rs-en/document/c04648625
poulinos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 α.updates στα windows. β.Πιο νεους Drivers για την καρτα δικτυου και προληπτικα και κανα bios update.αυτα για αρχη.εκτος αν φταιει κανα καλωδιο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα