excelsiorsuperior Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Καλημερα προσφατα εκανα μια παραγγελια απο ebay καταχωροντας διευθυνση απο τη προηγουμενη οικια μου και βρισκομαι αρκετα μακρια ωστε να επικοινωνησω με τους νυν κατοχους του σπιτιου. ΣΤο paypal ομως εχω καταχωρησει τη τωρινη διευθυνση. Γνωριζεται σε ποια απο τις 2 διευθυνσεις θα ερθει το δεμα? Σημειοτεον ακυρωσα την αποστολη αλλα μαλον δεν το δεχτηκε ο πωλητης καθως επισης δεν ελαβα απαντηση σε μυνιμα π τ εστειλα.. Η αποστολη πραγματοποιειται κανονικα..
Neg Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Η διεύθυνση του PayPal είναι η λεγόμενη "Billing Address", ο πωλητής θα στο στείλει στην διεύθυνση που έχεις στο eBay. Από την στιγμή που δεν δέχεται να ακυρώσεις την παραγγελία και σε περίπτωση που δεν το έχει στείλει ακόμα, γράψε του ένα μήνυμα για να το στείλει στην σωστή διεύθυνση. Ένας από τους πολλούς λόγους που αποφεύγω το eBay όσο μπορώ και προτιμώ το Amazon είναι η επικοινωνία με τους πωλητές και τα καψόνια που σου κάνουν για ένα μικρό θεματάκι. Ελπίζω να βρεις λύση.
keravnos21 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Ο πωλητης του ebay θα το στειλει στην διευθυνση που εγραψες στην παραγγελια δεν εχει προσβαση στον λογαριασμο σου στο paypal και ειναι λογικο αυτο. 1
webparts Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Η διεύθυνση του PayPal είναι η λεγόμενη "Billing Address", ο πωλητής θα στο στείλει στην διεύθυνση που έχεις στο eBay. Από την στιγμή που δεν δέχεται να ακυρώσεις την παραγγελία και σε περίπτωση που δεν το έχει στείλει ακόμα, γράψε του ένα μήνυμα για να το στείλει στην σωστή διεύθυνση. Ένας από τους πολλούς λόγους που αποφεύγω το eBay όσο μπορώ και προτιμώ το Amazon είναι η επικοινωνία με τους πωλητές και τα καψόνια που σου κάνουν για ένα μικρό θεματάκι. Ελπίζω να βρεις λύση. Μαλλον θα επεσες σε περιεργους. Εγω με 150 συναλλαγες στο ebay να εχω συναντησει αντε 5-6 που δε μπορουσα να βγαλω ακρη.
Neg Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Μαλλον θα επεσες σε περιεργους. Εγω με 150 συναλλαγες στο ebay να εχω συναντησει αντε 5-6 που δε μπορουσα να βγαλω ακρη. Κοίταξε, προσωπικά με βολεύει το σύστημα του Amazon από την άποψη ότι πχ πρόσφατα είχα δύο περιστατικά, το ένα έκανα παραγγελία χρησιμοποιώντας την λάθος διεύθυνση. Τι έκανα; Πάτησα ακύρωση παραγγελίας, είχε στο Dropdown την επιλογή που ήθελα και δίχως δεύτερη ερώτηση που ακύρωσε την παραγγελία. Στην δεύτερη περίπτωση, παράγγειλα κάτι το οποίο ήταν δώρο, ως πελάτης Prime είχα επιλέξει να μου το παραδώσουν την ίδια μέρα, για τον Α ή Β λόγο η DHL τον έπαιζε (όπως συνηθίζει) δεν μου το φέρανε και δεν έδιναν στοιχεία στο site του tracking, οπότε ούτε την επόμενη μέρα που το χρειαζόμουν παραδόθηκε. Στο Amazon μου έβγαλε απευθείας μήνυμα, ότι μου ζητούν συγγνώμη που η DHL άργησε και μου έβγαλε τις επιλογές: Να ακυρώσω την παραγγελία μου επιτόπου και να μου δώσουν απευθείας τα λεφτά μου πίσω ή να περιμένω. Την ακύρωσα και δίχως δεύτερη κουβέντα μου επέστρεψαν απευθείας τα λεφτά μου. Ένα άλλο περιστατικό, είχα παραγγείλει από κατάστημα του eBay ένα προϊόν και ήταν χαλασμένο, ακόμα και η συσκευασία. Έγραψα στον πωλητή μήνυμα και μετά από 2 μέρες αναμονής δέχτηκε να του το στείλω πίσω (πράγμα που στο amazon γίνεται απευθείας) σαν να μην φτάνει αυτό δεν μου έστειλε καν την ετικέτα να το επιστρέψω, ενώ υποστήριζε ότι ήταν πάνω στο κουτί το οποίο κουτί είχε σκιστεί κατά την διάρκεια της μεταφοράς και του το έγραψα στο αρχικό μήνυμα, οπότε αντί να μου την στείλει με αγνοούσε και δεν μου απαντούσε άλλο, οπότε αναγκάστηκα να πάρω τηλέφωνο στο eBay να εξηγήσω όλη την κατάσταση και είτε θα έπρεπε να περιμένω να επικοινωνήσουν μαζί τους, μετά να μου στείλουν ετικέτα να το στείλω πίσω και θα έπαιρνε μια βδομάδα μου είπανε ή θα μου έδιναν επιτόπου 30€ αποζημίωση και να κρατούσα το προϊόν αλλά πάλι βγήκα ζημιωμένος 20€. Κάτι που ποτέ δεν μου έτυχε με το Amazon που έχουν εξαιρετική εξυπηρέτηση και όρους χρήσης. Ούτε συζητήσεις ούτε προβλήματα, κάνεις επιτόπου αναφορά και σου βγάζει την ετικέτα να την εκτυπώσεις και να το στείλεις πίσω δίχως δεύτερη κουβέντα. Δεν λέω ότι όλοι οι πωλητές του eBay είναι έτσι, αλλά πιο πολύ αξιοπιστία προσφέρει το Amazon από το eBay. To eBay είναι καλό μόνο άμα χρειάζεσαι τίποτα ανταλλακτικά που μπορείς να τα βρεις φτηνά. 1
webparts Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δεν λέω ότι όλοι οι πωλητές του eBay είναι έτσι, αλλά πιο πολύ αξιοπιστία προσφέρει το Amazon από το eBay. To eBay είναι καλό μόνο άμα χρειάζεσαι τίποτα ανταλλακτικά που μπορείς να τα βρεις φτηνά. Φανταζομαι οτι ειναι πολυ σφιχτα τα πραματα στο amazon για να πουλησεις εκει περα. Η αληθεια ειναι οτι οταν το παιζουν στο ebay..τον παιζουν,οχι αστεια.. Καψονια δεν εχω συναντησει,να πεις οτι γινεται επιτηδες και οτι το εχουν σα συστημα,αλλα εχω πετυχει ατομα που ευκολα εχουν ειδικη θεση παρκινγκ με τις πινακιδες τους επανω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα