multiman Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Παίδες όταν το είχα δουλέψει εγώ το είχα ανοίξει για να του βάλω ssd και άλλη μια 4ρα μνήμη (διαφορετικό μοντέλο), έχει 2 ram slots...για 400 ευρώ το μηχάνημα είναι άψογο, όλα τα υπόλοιπα είναι λεπτομέρειες... 1
runner69 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Full HD οθόνη (που για μένα και για πολλούς άλλους είναι αδιάφορη σε κάτω από 17") δεν είναι συνώνυμο του καλή οθόνη, η σύγκριση οθόνης laptop με οθόνη κινητού στην καλύτερη περίπτωση ατυχής.... Πολλα +++ σε αυτο. 1
calico Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Πάρτε καλύτερα μια κατσαρόλα . Το λάπτοπ είναι χάλια.
iakoboss7 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 οτι πεις...γεματος ο κοσμος απο καλυτερα λαπτοπ στα 420....περιμενω λινκ.
zacharis1955 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) ...Το λάπτοπ είναι χάλια. Συγκρινόμενο με κάποιο συγκεκριμένο η απλώς να 'χαμε να λέγαμε κοινώς...τρολολολό? οτι πεις... γεματος ο κοσμος απο καλυτερα λαπτοπ στα 420.... περιμενω λινκ. Περίμενε... Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2017 από zacharis1955
Xero1991 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Σε 2-3 καταστήματα Θεσσαλονίκης, είπαν ότι τελείωσε, ότι δεν ξέρουν αν και πότε θα φέρουν άλλο, και αντιπρότειταν αυτό: https://www.germanos.gr/product/laptop-hp-250-g5i54gb500-gb/20346421/Τέλος, για όποιον ενδιαφέρετε, είπαν ότι μπορείς να το "παραγγείλεις" με την έννοια του ότι θα γράψει το όνομα σου, θα σε βάλει στην ουρά προτεραιότητας(όταν και αν το ξαναφέρουν) και σε περίπτωση που αυτό αργήσει πολύ(πάνω από μήνα π.χ) και εσένα δεν σε ενδιαφέρει άλλο δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα.
Eliaskat Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Σκέφτηκα να το αγοράσω , αλλα ηθελα να το δω πριν . Ε να σας πω οτι σε 4 καταστηματα που πηγα δεν το ειχαν καν ,δεν ηξεραν για την προσφορα , αλλα αν ηθελα να το παραγγειλω μου το εφερναν την επομενη μερα,... Μετα απο δικη μου ερευνα βρηκα το ιδιο σασι (5559) στο mall στο μαρουσι... Να φυγω απο κεντρο να παω μαρουσι να το δω , και αν υπαρχει μετα να το παραγγειλω.... Δεν πηγα ποτε... δεν πιστευω οτι ειναι ή ευκαιρια η αγορα του , τιμιο ναι ευκαιρια οχι Υγ Αν το εβλεπα και ηταν στιβαρη κατασκευη θα το έπαιρνα
zacharis1955 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Σε 2-3 καταστήματα Θεσσαλονίκης, ...αντιπρότειταν αυτό: https://www.germanos.gr/product/laptop-hp-250-g5i54gb500-gb/20346421/ ... Καμία σχέση, κλάσεις κατώτερο...
calico Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 οτι πεις... γεματος ο κοσμος απο καλυτερα λαπτοπ στα 420.... περιμενω λινκ. Δεν παίρνεις με αυτά τα λεφτά λάπτοπ .
Xero1991 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Καμία σχέση, κλάσεις κατώτερο... Α καλά ναι, απλά αναφέρω τις προσωπικές μου εμπειρίες μην την πατήσει κανείς άλλος
zacharis1955 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) ... δεν πιστευω οτι ειναι ή ευκαιρια η αγορα του , τιμιο ναι ευκαιρια οχι Υγ Αν το εβλεπα και ηταν στιβαρη κατασκευη θα το έπαιρνα Δεν ξέρω τι εννοείς "ευκαιρία & τίμιο" αλλά laptop με 6th Generation Intel Core επεξεργαστή, Intel Iris κάρτα γραφικών, αποσπώμενη μπαταρία, αξιοπρεπή για την κατηγορία του οθόνη, κλάσεις πάνω από τον μέσο όρο της κατηγορίας του ποιότητα κατασκευής, service door για εύκολη αναβάθμηση, καλό πληκτρολόγιο με Ελληνικούς χαρακτήρες (για κάποιους σημαντικό), Windows στα 420 € δεν πρόκειται να ξαναδείς ούτε σε δυό χρόνια... Το μόνο ας πούμε "ελάττωμα" του είναι ο πολύ αργός για τα σημερινά δεδομένα δίσκος του που για μένα πρέπει ν' αντικατασταθεί αμέσως μ' ένα SSD... Δεν παίρνεις με αυτά τα λεφτά λάπτοπ . Αν Α) ξέρεις τι & να ψάχνεις, Β) ξεπεζέψεις από το...καλάμι κάποιες φορές -έστω και λίγες- παίρνεις, υπάρχουν αρκετά παραδείγματα στις κατά καιρούς προσφορές του Insomnia... Α καλά ναι, απλά αναφέρω τις προσωπικές μου εμπειρίες μην την πατήσει κανείς άλλος Γι αυτό το έγραψα και 'γώ για να μην τσιμπίσει κάποιος, εντελώς σούργελο, αν πας σε κάποιο Kωτσόβολο ή σε κάποιο Mediamarkt θα δείς τι...τεφαρίκι είναι! Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2017 από zacharis1955
Προτεινόμενες αναρτήσεις