gv Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2004 kanoume ena poll me to poies etairies (px stin sournari) antapokrinontai stis parapano ypoxreoseis .... plaka 9a eixan ta apotelesmata !!!
StV Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2004 Πολοί φιλοι μου την έχουν πατήσει απο αυτά τα μαγαζια....Γιαυτό εγώ υποστηρίζω τα μικρά ...
tar Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2004 to na antapokrinesai pliros stis ypoxreoseis sou kai na mporeis na epikoinoneis me tous pelates sou einai POLY megalo kator9oma GIA MIA ETAIRIA, file mou !!! τησ μπανανιας θα ελεγα τελοσ παντων το ποιο αξιοπιστο μαγαζι insomnia.gr Αρχική σελίδα -> Διάφορα -> Αγγελίες
gv Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2004 to na antapokrinesai pliros stis ypoxreoseis sou kai na mporeis na epikoinoneis me tous pelates sou einai POLY megalo kator9oma GIA MIA ETAIRIA' date=' file mou !!! [/quote'] τησ μπανανιας θα ελεγα τελοσ παντων το ποιο αξιοπιστο μαγαζι insomnia.gr Αρχική σελίδα -> Διάφορα -> Αγγελίες Μάλλον της Μπανανίας γιατί αυτά που γράφεις δεν είναι Ελληνικά !!! Μπανανικά είναι ... όταν το γυρίζεις το πληκτρολόγιο γράψτα σωστά τα γ....α. Ξέρετε τι με κάνετε και σκέφτομαι με αυτά που γράφετε ... ότι στα goodys ξανασερβίρουν τα αφάγωτα ψωμάκια, στο Caravel δεν πλένουν τα σεντόνια και στην ΤOYOTA ξαναχρησιμοποιούν τα παλιά ανταλλακτικά ... σιγά ρε σεις μην παίξει κανένας το γόητρό του και την θέση του στην αγορά για την αφεντομουτσουνάρα σας και για μια μνήμη ή έναν δίσκο που στο κάτω κάτω θα τον ανταλλάξουν με καινούριο. Πάτε καλά ρε ??? Είπα και πιο πάνω ... μ@λακίες μπορεί να γίνονται ... τουλάχιστον με τους ανθρώπους αυτούς μπορείς να συνενοηθείς. Ποιός αλλάζει κομμάτι με random errors? Μπορεί να δουλεύει 100 ή 1000 φορές και να παρουσιάζει το πρόβλημα 1. Στο πλαίσιο το έχω αλλάξει ... χωρίς να μου πρήξουν τα συκώτια. Πείτε μου εσείς άλλα μαγαζιά που το έχουν κάνει αυτό να ψωνίζω και από εκεί.
gv Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2004 edo pou ta leme omos mou einai dyskolo na 9imi9o magazi pou den mou alla3e part ... i diafora mallon einai sto brisidi pou rixno ... sto plaisio den xreiastike pote na vriso !!! na i diafora to epomeno vrisidi 9a einai se mikro magazi stin stournari. mou eipan oti ama den vgalei i e3oteriki 9iki to provlima se diko toys pc (mou vgazei merikes fores device not found) den 9a mou tin alla3oun... eee re gelia ...
Marcos_Aurilius Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2004 Δηλαδή ισχυρίζονται ότι καλύπτουν τα προϊόντα μόνο αν εγκαθιστούνται σε δικά τους PC? Κάτι τέτοια ακούω και φτιάχνομαι :evil: . Φώναξε με όταν πας να τους βρίσεις, να πάμε μαζί...
danton Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2004 Oti ta allazoun ta allazoun. Alla oti paizei kati para3eno paizei. kai sklhro pou den douleue se diko tous sakoulaki mou dwsan kai isxuristhkan oti htan ekei logw tou oti ton eixan eleg3ei. kai modem se anoigmeno sakoulaki pou episis eixe problhma(pali h idia profash gia to sakoulaki).ki oxi mono auto molis mou to alla3an to epomeno eixe driver's cd antigrafhs.eixan grapsei ti perilambanei to cd me markadoro.
StAkIS Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2004 kanoume ena poll me to poies etairies (px stin sournari) antapokrinontai stis parapano ypoxreoseis .... plaka 9a eixan ta apotelesmata !!! Καλή ιδέα...! Πάντως ρε παιδιά, για να πω την αλήθεια ποτέ μα ποτέ δεν μου έχει τύχει κάτι "απογοητευτικό" από το Πλαίσιο και πιστέψτε με είμαι ο "χρυσός πελάτης" τους! Δεν ξέρω τι να πω, έχω ακούσει και από άλλους παράπονα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.