Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια. Εχω το moto x play , επειδη ομως πλεον θα εχω δυο καρτες θελω ενα dual sim κινητο.

Θελω προτασεις για κατι ακομα καλυτερο απο αυτο που ειχα απτο οποιο ειμουν αρκετα ευχαριστημενος.

Κατι πολυ σημαντικο,θελω να εχει εξισου καλη μπαταρια σαν αυτο που ειχα που εβγαζε ανετα τη μερα με φουλ χρηση.

ευχαριστω

εννοειται στα ιδια λεφτα πανω κατω,μη μου πειτε για κινητα πανω απο 400-450(μαξ!!!) ευρω

σκεφτομουν ως ενα σκαλι παραπανω το moto g5 plus

Δημοσ.

Το g5 plus δεν έχει και τόσο καλή μπαταρία όσο το x play.

Το λέω για την μπαταρία που σε ενδιαφέρει.

Δημοσ.

άπλα να ξέρεις θα κατέβεις κατηγορία η σειρά g είναι κατώτερή από την x (τωρινή Ζ)

Δημοσ.

συμφωνω αλλα αυτο της σειρας Ζ το Ζ2 που ειναι ανταγωνιστης αυτου που λεω να παρω εχουν ΣΧΕΔΟΝ τα ιδια χαρασκτηριστικα μονο που το Ζ2 κανει 160 ευρω παραπανω.

αρα προφανως δεν αξιζει

το νεο μου διλειμα ειναι motorola G5S plus enantion Huawei Honor 6 x με το δευθτερο να ειναι 70 ευρω φθηνοτερο.

α και αλλη μια ερωτηση.

αν η sim1 ειναι  cosmote καρτα και εχει ας πουμε χρονο ομιλιας και ιτερνετ 600ΜΒ

και η σιμ2 ειναι κατι αλλο με ιντερνετ μεσα 3GB..

οταν ειμαι σε standbυ φαση kai mουρχονται φωτογραφιες στο viber η οτιδηποτε μπορω να ρυθμισω απο ποια απτις δυο σιμ θελω να μου "τρωει" MB ?

Δημοσ.

Το Lenovo Vibe P2 πάρε θα ευχαριστήθης μπαταρία,έχει λίγο κατώτερη κάμερα από το x play αλλά αυτό δεν είναι θέμα...

https://www.skroutz.gr/s/10325957/Lenovo-Vibe-P2-4GB-32GB.html

Και μια σύγκριση με το x play εδώ https://www.kimovil.com/el/sygkrish/lenovo-vibe-p2-32gb,motorola-moto-x-play

Ναι νομίζω εσύ ρυθμίζεις πια θα καταναλώνει τα MB.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...