Cyberdemon87 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα σε όλους. Έχω τον παρακάτω αντάπτορα στον οποίο το κάτι δεν πατάει καλά και έτσι σταματάει να δουλεύει όταν κουνηθεί λίγο το καλώδιο: http://i.ebayimg.com/00/s/MTIwMFgxNjAw/z/TbwAAOSwymxVL1f5/$_3.jpg Γνωρίζετε αν και που θα μπορούσα να βρω κάποιον universal για να το αντικαταστήσω;Τι θα πρέπει να κοιτάξω/προσέξω; Ευχαριστώ!
isay Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Να εχει ιδιο βύσμα (εκτός αν πιάνουν τα χέρια σου να το αλλάξεις εσύ) Να ειναι για 230V (το 100-240 μας κάνει) Να εχει τάση εξόδου 13V. Παρακάτω δε θα παιζει, παραπάνω θα κάψει συσκευή Να εχει ρευμα εξόδου ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 400mA. Περισσοτερο δε μας νοιάζει, λιγοτερο ειναι ανουσιο. 1
Cyberdemon87 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Σε ευχαριστώ. Γνωρίζεις κάποιο κατάστημα Αθήνα που θα μπορούσα να βρω;
isay Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Σε ευχαριστώ. Γνωρίζεις κάποιο κατάστημα Αθήνα που θα μπορούσα να βρω; Εδω δεν εχω απάντηση. Για τετοια πράγματα εχω σταματήσει χρονια τωρα να ψάχνω Ελλάδα. Απευθείας απο εξωτερικό. Φθηνότερο και πιο γρηγορο. Σπάνιες εξαιρέσεις.
Cyberdemon87 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Μπορείς να ποστάρεις κανένα link από ebay που νομίζεις πως θα μου κάνει;
ZELOMOTH Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Λογικα ετσι που ειναι το καλωδιο "σπασμενο" και κανει γωνια, σκισε το με κανα λεπιδακι και κοιτα να το φτιαξεις οπως ειναι μονος σου...Λογικα εκει θα ειναι το προβλημα... Τα καλωδια πρεπει να ειναι παντα χαλαρα στις εξοδους τους ειδικα και να μην ζοριζονται απο τιποτα! Ουτε τεντωμενα ουτε "σπασμενα"... Αν δεν γινει κατι, κανε οτι λεει ο φιλτατος isay παρα πανουλια....!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα