Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Ψάχνω σαν τρελός να αγοράσω τα νέα ακουστικά της Kingston Hyperx cloud Alpha και δεν μπορώ να τα βρώ ΠΟΥΘΕΝΑ. Ακόμα και εξωτερικό που ψάχνω εντός ΕΕ δεν τα βρίσκω . Μη μου πείτε Amazon . Το Amazon δεν τα στέλνει Ελλάδα.

Έχει κανένας ιδέα απο πού θα τα παραγγείλω ή αν έχει ακούσει κανένας πότε θα έρθουν Ελλάδα απο κάποιο συγκεκριμένο εισαγωγέα ;;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 9 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 23/10/2017 στις 12:16 ΠΜ, Dare-Devil είπε

Καλησπέρα!

Ψάχνω σαν τρελός να αγοράσω τα νέα ακουστικά της Kingston Hyperx cloud Alpha και δεν μπορώ να τα βρώ ΠΟΥΘΕΝΑ. Ακόμα και εξωτερικό που ψάχνω εντός ΕΕ δεν τα βρίσκω . Μη μου πείτε Amazon . Το Amazon δεν τα στέλνει Ελλάδα.

Έχει κανένας ιδέα απο πού θα τα παραγγείλω ή αν έχει ακούσει κανένας πότε θα έρθουν Ελλάδα απο κάποιο συγκεκριμένο εισαγωγέα ;;

Τα εχει το σκρουτζ

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Δες την ημερομηνια του σχολιου.....

Εντάξει κύριε δικαστά εγώ το είπα με τη λογική πως μπορεί να μην ξέρει πολλά απο skroutz κλπ.Σαφώς και είδα την ημερομηνία δεν έκανες σωστό σχόλιο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, jerry banana είπε

Εντάξει κύριε δικαστά εγώ το είπα με τη λογική πως μπορεί να μην ξέρει πολλά απο skroutz κλπ.Σαφώς και είδα την ημερομηνία δεν έκανες σωστό σχόλιο.

Δηλαδη θες να μου πεις οτι υπεθεσες οτι 1 χρονο τωρα δεν αγορασε τα εν λογω ακουστικα και περιμενε το δικο σου σχολιο για να του πεις οτι πλεον τα εχει εδω και μηνες και το σκρουτζ?

Τα ακουστικα αυτα κυκλοφορουν εδω και μηνες στην Ελληνικη αγορα,ελεος!

Και λαθος εισαι και επιμενεις κιολας ....

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Δηλαδη θες να μου πεις οτι υπεθεσες οτι 1 χρονο τωρα δεν αγορασε τα εν λογω ακουστικα και περιμενε το δικο σου σχολιο για να του πεις οτι πλεον τα εχει εδω και μηνες και το σκρουτζ?

ΕΛΕΟΣ

Γιατί εσένα ποιός σου λέει πως τα έχει ήδη αγοράσει και μάλιστα το λές με τέτοια σιγουριά εγω να βοηθήσω θέλω,τώρα εσύ δεν ξέρω τι ρόλο παίζεις γιατί δεν βοηθάς  παρα μόνο σχολιάζεις εμένα.Επίσηης δεν έχει κλειδωθεί το θέμα οπότε δεν μου απαγορεύει κανείς να σχολιάσω να ξέρεις.

Επεξ/σία από jerry banana
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...