Προς το περιεχόμενο

Drawing tablet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέφτομαι να ασχοληθώ με το σχέδιο σαν χόμπυ. Θέλω να αρχίσω να μαθαίνω να σχεδιάζω χαρακτήρες κλπ. Για αυτόν τον λόγο σκέφτομαι να αγοράσω κάποιο ταμπλετ με πενάκι ή ακόμα καλύτερα κάποια οθόνη από τις εναλλακτικές της cintig όπως την Link.png Site: Huion , την Link.png Site: Ugee , την Link.png Site: XP-Pen και διάφορες άλλες. Αναρωτιέμαι αν κάποιος από εδώ μέσα έχει εμπειρία με αυτές τις οθόνες ώστε να μου πει την άποψη του ή και γενικότερα κάποια συμβουλή ή άποψη αν γνωρίζει σχετικά με το σχέδιο.

Δημοσ.

Απ οτι εχω δει και διαβασει, το ipad pro 2017 εχει πολυ καλο πενακι σε συνδυασμο με το ταμπλετ λογο των 120hz

Αλλα οπως σωστα ειπε και ο φιλος πιο πανω, πες το budget σου

Δημοσ.

Το budget είναι στα 300-400 ευρώ. Το σκέφτομαι για οθόνη διότι εκτός από σχεδιαστική οθόνη θα την χρησιμοποιήσω και ως δεύτερη οθόνη για άλλες δουλειές. Επίσης επειδή θα ήθελα να χρησιμοποιήσω photoshop inkscape και άλλες παρόμοιες εφαρμογές, θα ήθελα το λειτουργικό να τις υποστηρίζει. Το photoshop πχ νομίζω δεν υπάρχει στο android. Για αυτόν τον λόγο αποκλείω το samsung A tab ή το s3 που έχουν πενάκια. Αν ήξερα ότι οι παραπάνω οθόνες που παρέθεσα λειτουργούν out of the box, θα έπαιρνα κάποια από αυτές χωρίς να ρωτήσω. Όμως διαβάζω μερικά αρνητικά σχόλια και αυτό με ανησυχεί.

Δημοσ.

Το budget είναι στα 300-400 ευρώ. Το σκέφτομαι για οθόνη διότι εκτός από σχεδιαστική οθόνη θα την χρησιμοποιήσω και ως δεύτερη οθόνη για άλλες δουλειές. Επίσης επειδή θα ήθελα να χρησιμοποιήσω photoshop inkscape και άλλες παρόμοιες εφαρμογές, θα ήθελα το λειτουργικό να τις υποστηρίζει. Το photoshop πχ νομίζω δεν υπάρχει στο android. Για αυτόν τον λόγο αποκλείω το samsung A tab ή το s3 που έχουν πενάκια. Αν ήξερα ότι οι παραπάνω οθόνες που παρέθεσα λειτουργούν out of the box, θα έπαιρνα κάποια από αυτές χωρίς να ρωτήσω. Όμως διαβάζω μερικά αρνητικά σχόλια και αυτό με ανησυχεί.

Tότε ξέχνα τα tablet γιατί tablet με οθόνη 21.5" δεν θα βρείς. Μπορείς να αγοράσεις μια απο αυτές τις οθόνες και ενα mini pc να την συνδέεις στην οθόνη και ετσί αυτές  θα λειτουργούν και out of the box.

Δημοσ.

Τελικά αποφάσισα να αγοράσω Link.png Site: https://www.amazon.co.uk/Huion-WH1409-Wireless-Graphics-Tablet/dp/B01CY1W7IU/ref=sr_1_1_sspa?ie=UTF8&qid=1509185531&sr=8-1-spons&keywords=huion&psc=1">GraphicsTablet .

Άραγε πόσο εύκολο είναι να σχεδιάζει κανείς σε αυτό;

Πάρτο, βέβαια δεν θα έχεις οθόνη ακριβώς από κάτω για να βλέπεις αλλά νομίζω θα το συνηθίσεις. Αν δεις ότι το "εχεις" τότε μπορεις στο μέλλον να αγοράσεις οθόνη.
Δημοσ.

Σωστός, έτσι το σκέφτηκα και εγώ, αν δω ότι προχωράει τότε παίρνω και οθόνη. Θα περιμένω τα black fridays να το πάρω σε καλύτερη τιμή.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...