Hamurabi Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Παιδιά καλησπέρα.ηθελα να ρωτήσω το εξής. Αν πάρω ένα κινητό που περνει δύο σιμ και στη μία σιμ έχω ιντερνέτ από κοσμοτε και στην άλλη έχω κλήσεις και μηνύματα από.vodafone... Θα μπορώ ενα μιλάω κ.στελνω.μηνυματα απτή sim tis vodafone να είμαι ταυτοχρονα online από το ιντερνετ της αλλης σιμ;
papp0us Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Την ώρα που εισαι σε κλήση, όχι. Εκτός αν έχεις Dual Active που ειναι σπάνιο. Αν είσαι σε Stanby στη γραμμή της Vodafone(με λίγα λόγια δε μιλάς στο τηλέφωνο) θα έχει κανονικά Data απο την Cosmote.
Hamurabi Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δηλαδή.αν μιλάω στο τηλέφωνο απτή vodafone δε θα μπορω να μπω σένα site να δω κάτι μέσω της κοσμοτε;θα πρέπει πρώτα να κλείσω το τηλέφωνο και μετά να μπω στο site?
BritGreek Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δηλαδή.αν μιλάω στο τηλέφωνο απτή vodafone δε θα μπορω να μπω σένα site να δω κάτι μέσω της κοσμοτε;θα πρέπει πρώτα να κλείσω το τηλέφωνο και μετά να μπω στο site? Μπορείς κανονικά, τουλάχιστον στις δικές μου συσκευές.
KyrGR Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Εχω μια whatsup και μια συμβολαιου vodafone και δεν έχω τέτοιο πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα