rafinos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Γενικότερα δεν είναι και πολλοί αυτοί που ασχολούνται με webview apps, ιδιαίτερα χωρίς τη χρήση κάποιου framework όπως είμαι εγώ, άρα η αλήθεια είναι πως δεν περιμένω να μου βρείτε λύση, αλλά για κάποιο λόγο και επειδή τα έχω πάρει στο κρανίο λέω "ας ρωτήσω". Οπότε ας περάσω στο ψητό. Έχω ένα webview app φτιαγμένο με html+javascript (jquery) και έχω το εξής θέμα. Από android 4.4 και πάνω μέχρι στιγμής (νομίζω δηλαδή) όλα δουλεύουν όπως τα θέλω. Στις παλιότερες εκδόσεις όμως (μέχρι και την 4.1), πατώντας κλικ σε ένα λινκ που περιέχει url με get parameters μου εμφανίζει τον κώδικα αντί για το html περιεχόμενο. Ξέρει μήπως κανείς τι μπορεί να φταίει;
Predatorkill Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Ηθελα να ξερα βρε Ραφα γιατι δεν πας σε Ionic. Υποστηριζει απο 4.1 και πανω...
rafinos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Ποσο σιγουρος εισαι οτι με το ionic δεν θα ειχες θεμα; Επισης δεν γνωριζω angular.
Predatorkill Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Μπορεις να βαλεις crosswalk αλλα εχει αρκετα drawbacks https://github.com/crosswalk-project/cordova-plugin-crosswalk-webview/blob/master/README.md
rafinos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Μπορεις να βαλεις crosswalk αλλα εχει αρκετα drawbacks https://github.com/crosswalk-project/cordova-plugin-crosswalk-webview/blob/master/README.md Τελικά έφταιγε το ότι έβαζα στο url get parameter του στυλ filename=tade.js και έκανε ζημιά το .js
Predatorkill Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Το crosswalk πηγαινε για το Ionic και το compatibility και οχι σαν λυση στο προβλημα που ρωτησες. Απλα το ξεκαθαριζω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα