StV Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2004 Παιδιά έχω το εξής προβλημα...Έκανα κατι πειράματα για το πιος μπορεί να μπαίνει στο σκληρό μου απο τους users...καταλάθως τους εσβησα όλους και μένα μέσα...Προσπαθούσα να μπω μέσα αλλά μου έλεγε ότι δεν έχω την κατάληλη πρόσαση...Μετά με ξαναπρόσθεσα και μπορούσα να μπω μέσα αλλα δεν μπορούσα να ανοίξω μερικούς απο τους φακέλους μου γιατί μου έλεγε τα ίδια...Κάθε φορά που παω να βάλω κατι στον σκληρό μου λεεί οτι δεν μπορό γιατί ειναι προστατευμένος...Εσβησα τα windows ΧP pro και έβαλα τα Home αλλά τζιφος..Έχετε καποια λύση?
Marcos_Aurilius Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2004 Tools -> Folder Options -> View και απενεργοποιείς κάτω-κάτω το "Use simple file sharing". Μετά με δεξί κλίκ πάνω στον φάκελο που σε ενδιαφέρει (λογικά το My Documents) επιλέγεις Sharing -> Advanced -> Ownership. Θα σε ενημερώσει ότι τα αρχεία δεν είναι δικά σου, αλλά μπορείς να πάρεις την "ιδιοκτησία" τους (ownership). Δεξου την πρόταση και είσαι ΟΚ. Όλα αυτά πρέπει να γίνουν μέσα από account με administrator privileges...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.