Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας, ξαναδημοσιευω το post αυτο καθως το μεσημερι το εγραψα σε λαθος τμημα του forum. (ζητω συγνωμη)

Σας παραθετω τα στατιστικα του router μου και παρακαλω θα ηθελα τη βοηθεια σας, καθως δεν ειμαι γνωστης. Αν υπαρχουν καποιες ενεργειες που μπορω να κανω για να πετυχω οτι καλυτερο γινεται σε θεμα ταχυτητας.

Αναφερω οτι εχω και μερικες αποσυνδεσεις ( 1-2 φορες τη μερα)

Σας ευχαριστω εκ των προτερων!

2d0ds2q.png

Δημοσ.

To down SNR για κάποιον ανεξήγητο λόγο έχει τιμή 15. Αν κλειδώσει στη default τιμή του παρόχου(6 ή 9) θα ανέβεις αρκετά σε ταχύτητα.

Μήπως ανέφερες τις αποσυνδέσεις στην τεχνική υποστήριξη και σου ανέβασαν το SNR?

• Like 1
Δημοσ.

Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας. Για τις αποσυνδεσεις μπορει να φταιει η κακη ποιοτητα χαλκου στο διαμερισμα ? Γνωριζεται αν το SNR ρυθμιζεται αυτοματα απο το modem-router , η το "πειραζουν" απο τον παροχο ? Υπαρχει περιπτωση να ρυθμιζεται απο καποιο αυτοματισμο στην καμπινα συμφωνα με τις μετρησεις-αποσυνδεσεις  που διαβαζει για την γραμμη μου ?

Συγνωμη για τις πολλες και ισως χαζες ερωτησεις.

Ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις σας.

Δημοσ.

Παλιά έπαιζες με ταχύτητες της τάξης 20μβιτ ? Το αττενιουεσιον δείχνει ότι κάτι δεν πάει καλά στην γραμμή σου

Δημοσ.

Οχι στην αρχη ειχα περισσοτερες αποσυνδεσεις.. Λογικα πρεπει να φταιει ο χαλκος? Διοτι το διαμερισμα ειναι παλαιας κατασκευης.. Να δοκιμασω να περασω εξωτερικο utp απο το κουτι της πολυκατοικιας η δεν θα βοηθησει?

Δημοσ.

a.πετα το ρουτερ και παρε ενα σοβαρο ρουτερ.αν παιζεις σταθερα παρε τηλεφωνο και ζητα 6 Margin για να ανεβεις παρα πολυ διοτι εισαι με 15margin .και με βαση την αποσταση εισαι κοντα οποτε θα πρεπε να παιζεις καλα.αλλα το zte δεν θα πρεπε να θεωρειται ρουτερ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...